Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Spartak Ngjela: Serbët u infiltruan në Shqipëri në vitet ’92-’97 me ndihmën e qeverisë “Berisha” dhe u investuan për të shkatërruar ekonominë e vendit, ja dosja e ‘nxehtë’ që është mbuluar nga pluhuri i harresës dhe si SPAK mund të çojë pas hekurave 2 ...
16 vite nga masakra e “Gërdecit”, ja të fshehtat tronditëse të aferës së fabrikës së vdekjes, në “lojë” ishin 10 miliardë dollarë, nga zhdukja e dëshmitarëve, te kërcënimet e Shkëlzenit për Luan Hoxhën për t’i mbyllur gojën dhe alibitë e Berishës për t...
Nga zbërthimi i bisedave sekrete, te skema që ndoqi kreu i ARRSH për të përfituar miliona euro nga kompania e tij që e deklaroi të shitur, zbardhen të tjera detaje nga arrestimi i Evis Berberit dhe dy biznesmenëve, ja çfarë u zbulua nga celularët e sek...
Pas Ogerta Manastirliut, edhe Belinda Balluku drejt dorëheqjes dhe prangave, ja të gjitha skandalet ku është përfshirë zv/kryeministrja
Idajet Beqiri plas “bombën”, Flamur Noka dhe Luçiano Boçi shkuan në Janinë me një thes me para, ja personazhi misterioz që takuan për të goditur kundërshtarët e Sali Berishës në Tiranë, zbardhen pazaret
Përbërësit
1 kg mish qingji (pjesa e kofshës)
2 thelpinj hudhër
½ tufë nenexhik
2-3 lgj vaj ulliri
Cipa dhe lëngu i 1 limoni
Kripë, piper i zi
Piper i kuq kokërr
½ gotë ujë
1 bustinë koncentrat perime
Vendosim në blender vajin e ullirit, nenexhikun dhe hudhrat dhe i grijmë duke realizuar një salcë kremoze. Largojmë kockën e kofshës së mishit të qingjit dhe i bëjmë një prerje në gjysëm. E marinojmë nga brenda dhe jashtë mishin e qingjit me kripë, piper të zi dhe piper të kuq kokërr. Më pas e lyejmë mirë me salcën e përgatitur dhe në fund e spërkasim me lëngun dhe cipën e limonit. Mundohemi që ta kthjemë mishin nga të gjitha anët në mënyrë që të marinohet në çdo anë. E palosim më pas mishin duke e kthyer në gjendjen fillestare dhe e lidhim me fije kuzhine ose stikadent. E vendosim më pas në një tavë ku shtojmë ½ gotë ujë me një bustinë koncentrat perime të thërrmuar. E vendosim mishin e qingjit të piqet fillimisht në temperaturën 200 gradë Celsius për 20 minuta, më pas ulim temperaturën në 170 gradë dhe e lemë të piqet për 1 orë e 30 minuta.