Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Ngjala në skarë me salcë gogozhareje

Postuar: 31/08/2018 - 21:02

Ngjalat në skarë, sidomos me salcë gogozhare janë shumë të shijshme dhe përgatiten shumë lehtë, në vetëm pak minuta. Mos ngurroni të gatuani një nga produktet më të mirë

Përbërësit

3-4 ngjalë (të vogla të pastruara)

1 speca gogozhare

1 spec djegës (turshi)

1 lugë gjelle uthull

3 lugë gjelle vaj ulliri

kripë

Përgatitja

Presim hollë gogozharet dhe specin djegës dhe i përziejmë me uthullën dhe vajin e ullirit.

Marinojmë ngjalat me kripë e vaj ulliri dhe i pjekim në skarë deri sa t’u theket lëkura duke i kthyer një herë.

Vendosim ngjalat në një pjatë dhe i spërkasim me salcën e gogozhareve. I shoqërojmë me perime të ziera, perime skare ose me sallatë të freskët të stinës.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 8

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 23/09/2018 - 21:37

Të ngrini dhe të shkrini biftekun përpara se ta gatuani atë, është mënyra më e mirë për ta bërë më të butë.

Postuar: 23/09/2018 - 18:35

Përbërësit

6 kokrra vezë

120 gr sheqer pluhur

150 ml lëng limoni

Postuar: 21/09/2018 - 13:56

Një traditë e ëmbël dhe mbi të gjitha shumë e shijshme.

Postuar: 21/09/2018 - 11:16

A do të hash e të bësh qejf?

Postuar: 21/09/2018 - 10:47

Hurma është një frut vjeshtak që mund të gjendet në treg që në fillim të muajit shtator.

Postuar: 21/09/2018 - 10:28

Fjala “ashura” vjen nga arabishtja dhe rrjedh nga rrënja “ashr” që në gju

Postuar: 20/09/2018 - 18:21

Kjo supë mund të konsumohet sa herë që ndiheni të uritur dhe do t’ju ndihmojë të digjni kil