
"Është një ngjarje e mirëmenduar, e mirë organizuar", Artan Hoxha zbulon detaje të reja ndaj sulmit të Top Channel: Roja ka tentuar të shkojë drejt...

Kolegji Zgjedhor rrëzon ankimimin e bërë nga Berisha, reagon juristja: PD ka shtrirë këmbët sa ka jorganin

Sulmi ndaj Top Channel/ Artan Hoxha zbardh detaje të reja: Ja mesazhi që donin të përcillnin autorët

Ish-kreu i KQZ-së tregon sekretet e zgjedhjeve: Në fletën e votimit duhet të jetë Lulzim Basha

Gazetari zbardh detaje të reja për autorët e sulmit ndaj Top Channel: Janë ndihmuar nga persona të tjerë

Janë drejt përfundimit, gazetari Hoxha zbërthen dosjet që do të përvëlojnë politikën shqiptare: Shumë shpejt do të ketë lëvizje të forta

Gazetari zbulon detaje nga sulmi ndaj Top CHannel: Ishin 3 atentatorë. Ja lëvizja e autorëve para se të qëllonin

"Diku kërciti dajaku në mbledhje në 1 të natës", Berisha tregon të vërtetat e thirrjes së kandidatëve në SPAK : U zgjodhën nga padrino i mafies më të fuqishme në Europë

Një truk i thjeshtë si të pastroni enët nga ushqimi i djegur

Shkruar nga SOT.COM.AL 18 Gusht 2021

Për amviset, pastrimi dhe larja e enëve të kuzhinës është një sfidë, sidomos kur ushqimi është ngjitur në fund. Për ta bërë më të lehtë këtë proces, duhet të dini një truk të thjeshtë.
Ajo që shpeshherë bëni është ta fërkoni tenxheren me një send të mprehtë, por në të vërtetë thjesht shkatërroni enën.
Gjithçka që duhet të bëni është të vendosni një lugë çaji detergjent të lëngshëm për larjen e enëve, 2-3 lugë sodë buke dhe ujë në enë. Vendoseni në sobë dhe lëreni ujin të vlojë për 8-10 minuta. Përdorni një mjet plastik për të hequr ushqimin e ngjitur dhe të djegur.
Më pas përdorni një leckë të butë pastrimi mikrofibre për të hequr mbetjet. Për pjesën e jashtme të enës përdorni të njëjtën përzierje dhe më pas fërkojeni butësisht me një sfungjer ose leckë mikrofibre.
Më të lexuarat


Përbërësi që duhet të shtoni kur bëni patate të pjekura

Ushqime që nuk duhet kategorikisht të ruhen në kuzhinë, ekspertët publikojnë listën

Kujdes, nga këto ushqime mund të bëhemi të varur

E mbushni gjelin e detit që gatuani për fundvit? Kujdes, ka disa arsye pse nuk duhet ta bëni

RECETA/ Ky është gatimi më i thjeshtë dhe i shijshëm!

RECETA/ Me siguri nuk e keni provuar kurrë, përbërësi shtesë që do t'i japë shije ndryshe lazanjës suaj

Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë
