SPAK para “provës së zjarrit”, avokat i njohur paralajmëron arrestimin e Edi Ramës, ja aferat ku dyshohet se është përfshirë kryeministri
Idajet Beqiri: Si e ngriti Flamur Noka mini-fabrikën në Greqi me valixhet me euro nëpërmjet dy njerëzve të tij të besuar nga Kukësi dhe Fieri që përfunduan në burg, ja detajet nga afera e madhe që ndodhet në duart e SPAK
Ja pse Grenell është lidhja e dyshes Berisha-Meta me Edi Ramën, si po i varin shpresat tek njeriu i Donald Trump për të shpëtuar nga sanksionet e SHBA duke shitur ishullin e Sazanit, Evi Kokalari nxjerr detajet e forta
Richard Grenell konfirmon pazaret Rama-Berisha për ishullin e Sazanit, ja detajet e marrëveshjes me dhëndrin e Donald Trump
Edi Rama pazare të pista me Vuçiç dhe Grenell për të ringjallur idenë e copëtimit të Kosovës, media gjermane plas “bombën”, ja çfarë fshihet pas investimit të dhëndrit të Donald Trump në ishullin e Sazanit
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Njihuni me recetën e një mëngjesi mesdhetar që nuk duhet ta shmangi askush
Shkruar nga SOT.COM.AL 9 Dhjetor 2018
Nëse je një nga njerëzit që nuk ulen kurrë në tavolinë për të ngrënë mëngjes, sepse koha nuk të premton asnjëherë, këtë radhë të duhen vetëm 5 minuta për një mëngjes të shëndetshëm dhe super të shpejtë. Ky është një nga mëngjeset që të mësojnë të ulesh në tryezë... vetëm 5 minuta për veten para se të fillosh një ditë të gjatë.
Përbërësit:
2 vezë të mëdha
1/8 lugë çaji kripë e imët
1/2 lugë gjelle vaj ulliri ekstra i virgjër
Një majë luge kafe piper i kuq
1/2 filxhani mbushur me spinaq
2 domate të thata (mesatare) të copëtuara
1 lugë gjelle djathë (sipas dëshirës), edhe për garniturë
Një majë luge piper i zi për shije
Majdanoz i freskët i copëtuar, për garniturë (sipas dëshirës)
Përgatitja:
Vezët hidhi në një tas të vogël dhe hidhu pak kripë. Përzieji ngadalë derisa të jetë bërë një masë homogjene.
Shto pak vaj ulliri në një tigan të mesëm. Ngrohe për rreth 1 minutë me zjarr jo shumë të lartë. Pastaj shto piperin e kuq dhe spinaqin. Përzieji herë pas here derisa të gatuhet spinaqi. Shto domatet e thara, piperin e zi dhe lëri të gatuhen edhe për 30 sekonda të tjera, duke e përzier vazhdimisht. Shto vezët dhe përzieje masën sërish për 30 sekonda deri në 1 minutë, derisa vezët të mos piqen plotësisht. Fike zjarrin dhe lëri edhe për disa sekonda që i nxehti i tiganit të vijojë pjekjen edhe për disa sekonda të tjera. Shto djathin, përzieje dhe më pas hidhi në një pjatë. Spërkate me majdanoz dhe piper.