Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Paluze me kanellë

Postuar: 14/06/2018 - 19:02

Përbërësit

5-6 kokrra mollë (vetëm lëkura dhe pjesa e brendshme e tyre – pjesa e farave)

4 gota ujë

4 lgj sheqer

2-3 lgj niseshte

Kanellë

Përgatitja

Vendosim në një enë me ujë lëkurat dhe pjesën e brendshme të mollëve të ziejnë mirë. Më pas kullojmë lëngun dhe e trazojmë me 4 lugë sheqer si dhe me niseshten të cilën e kemi tretur me pak nga lëngu i zierjes së mollëve. E lemë në zjarr për fare pak minuta derisa masa të fillojë të trashet dhe më pas e vendosim në forma të ndryshme.

E lemë në frigorifer të ftohet dhe më pas e servirim me pak kanellë dhe me disa copëza molle të prera në kubikë të vegjël.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 1

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 20/06/2018 - 13:21

Përbërësit

Postuar: 19/06/2018 - 14:57

Kremi i panës i shton më shumë shije një rizotoje me spinaq.

Postuar: 19/06/2018 - 14:21

Përbërësit

1 pjepër

Cipa dhe lëngu i 2 portokalleve

Postuar: 19/06/2018 - 13:28

Kremi i panës i shton më shumë shije një rizotoje me spinaq.

Postuar: 19/06/2018 - 08:03

Përbërësit

500 gr miell

2,5 decilitra ujë

Postuar: 18/06/2018 - 14:47

Përbërësit

500 gr mish viçi

300 gr lakër të bardhë

2-3 kokrra qepë

Postuar: 18/06/2018 - 14:17

Përbërësit

1 pako makarona

2 panxhar

1 gotë qumësht