Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Paluze me kanellë

Postuar: 14/06/2018 - 19:02

Përbërësit

5-6 kokrra mollë (vetëm lëkura dhe pjesa e brendshme e tyre – pjesa e farave)

4 gota ujë

4 lgj sheqer

2-3 lgj niseshte

Kanellë

Përgatitja

Vendosim në një enë me ujë lëkurat dhe pjesën e brendshme të mollëve të ziejnë mirë. Më pas kullojmë lëngun dhe e trazojmë me 4 lugë sheqer si dhe me niseshten të cilën e kemi tretur me pak nga lëngu i zierjes së mollëve. E lemë në zjarr për fare pak minuta derisa masa të fillojë të trashet dhe më pas e vendosim në forma të ndryshme.

E lemë në frigorifer të ftohet dhe më pas e servirim me pak kanellë dhe me disa copëza molle të prera në kubikë të vegjël.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 7

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 21/10/2018 - 14:15

Xhensila Myrtezaj dhe Bes Kallaku janë ndër çiftet më simpatik të shoWbizzit shqiptar. 
 

Postuar: 19/10/2018 - 11:53

PËRBËRËSIT

4 mollë të mëdha të verdha

100 gr sheqer kaf

Postuar: 18/10/2018 - 18:47

PËRBËRËSIT për tavë me diametër 22/24 cm:

Postuar: 18/10/2018 - 13:16

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që nga copa shumë e mirë e mishit të zgjedhur, pas fërgimit të

Postuar: 18/10/2018 - 13:12

Përbërësit

1 lugë gjelle vaj ulliri

1-2 kilogramë mish viçi

Postuar: 18/10/2018 - 13:07

Koha e përgatitjes: 10 min –          Koha e g

Postuar: 18/10/2018 - 12:59

Kjo është konsideruar si një ndër supërat më të shijshme, por edhe me efekte shëndetësore shumë t