Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Patate në furrë

Postuar: 12/05/2018 - 18:43

Një ide e thjeshtë për të sjellë ndryshe patatet në tryezën tuaj. Provojeni me këta përbërës.

Përbërësit

120 gr sallam

120 gr djathë (djathë ‘fontina’)

4 patate

mustardë

qepë e njomë

Përgatitja

Vendosini patatet në një letër alumini dhe piqini në furrë për 190 °C për 1 orë.

Zieni sallamin në ujë të nxehtë, kullojini, lërini në ftohen dhe më pas prejini në feta. Prejeni edhe djathin në feta.

Hiqini patatet nga furra dhe bëni një vrimë brenda tyre. Mbushini me djathin e prerë dhe më fetat e sallamit, dhe futini sërish në furrë edhe për pak minuta sa të shkrijë djathi.

Shërbejeni me qepë të njoma sipër dhe pak mustardë.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 3

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 20/05/2018 - 14:03

Përbërësit

250 gr miell Teuta

250 gr djathë të bardhë

100 gr kos

2 kokra vezë

½ gotë vaj ulliri Olitalia

1 lk pluhur pjekës

Kripë, piper i zi

Pergatitja

Postuar: 20/05/2018 - 12:19

Nuk janë të paketuara, nuk përmbajnë çokollatë, por kanë një shije të mrekullueshme.

Postuar: 20/05/2018 - 12:15

Përbërësit

8 feta bukë (gruri)

100 gr domate qershi

200 gr kërpudha

gjysmë spec djegës (i freskët)

1 thelpi hudhër

Postuar: 19/05/2018 - 22:15

    Postuar: 19/05/2018 - 17:22

    Sot si ditë e diel do të shijojmë akullore shtëpie me banane. E dimë që mezi po prisni ndaj le të fillojmë.

    Postuar: 19/05/2018 - 16:16

    Lulelakra nuk është ushqimi i preferuar i të vegjëlve, por pica me shumë mundësi do të bëhet fare kollaj.

    Postuar: 18/05/2018 - 20:32

    Nëse keni qenë duke kërkuar recetën më të thjeshtë për disa biskota të shijshme jeni në vendin e duhur.