SPAK para “provës së zjarrit”, avokat i njohur paralajmëron arrestimin e Edi Ramës, ja aferat ku dyshohet se është përfshirë kryeministri
Idajet Beqiri: Si e ngriti Flamur Noka mini-fabrikën në Greqi me valixhet me euro nëpërmjet dy njerëzve të tij të besuar nga Kukësi dhe Fieri që përfunduan në burg, ja detajet nga afera e madhe që ndodhet në duart e SPAK
Ja pse Grenell është lidhja e dyshes Berisha-Meta me Edi Ramën, si po i varin shpresat tek njeriu i Donald Trump për të shpëtuar nga sanksionet e SHBA duke shitur ishullin e Sazanit, Evi Kokalari nxjerr detajet e forta
Richard Grenell konfirmon pazaret Rama-Berisha për ishullin e Sazanit, ja detajet e marrëveshjes me dhëndrin e Donald Trump
Edi Rama pazare të pista me Vuçiç dhe Grenell për të ringjallur idenë e copëtimit të Kosovës, media gjermane plas “bombën”, ja çfarë fshihet pas investimit të dhëndrit të Donald Trump në ishullin e Sazanit
Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Përbërësit
500 gr miell
2,5 decilitra ujë
80 gr gjalpë
2 kokë qepë
800 gr patate
0,5 decilitra vaj
kripë
biber
Hapat
1 -Në një enë të thellë bashkohen mielli, uji, pak kripë dhe brumi ngjishet me dorë derisa të fillojë të ndahet nga gishtërinjtë.
2-Brumi ndahet në dy kuleç, kuleçtë lihen të pushojë 20 minuta.
3-Qepët qërohen dhe priten në katrorka, qërohen edhe patatet por ato grihen trash nerende.
4-Në pak vaj kaurdisen qepët, e pastaj shtohen patatet dhe mëlmesa sipas shijës, patatet kaurdisen derisa të zbuten.
5-Kuleçtë e brumit t’hollohen dhe lyhen me gjysmën e gjalpit, lihen të pushojnë edhe 2 minuta, peta zgjatet me dorë nga të gjitha anët.
6-Në petën e shtrirë derdhet gjysma e mbushjës së përgatitur dhe me sofravez mbështillet peta.
7-Kjo procedurë përsëritet edhe një herë, tava e rrumbullakët lyhet me pak gjalpë dhe petët e mbushura palosen në formë të rrumbullakët.
8-Pitja piqet derisa të skuqet, në furrën e nxehtë në temperaturë 200 gradë celsius.
9 –Ju bëftë mirë!