Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Receta e kësaj supe që djeg dhjamin do ju lërë pa fjalë

Postuar: 20/09/2018 - 18:21

Kjo supë mund të konsumohet sa herë që ndiheni të uritur dhe do t’ju ndihmojë të digjni kilogramët e tepërt natyrshëm, pa ndonjë efekt anesor ne shëndet. Supa në fjalë eliminon toksinat nga trupi juaj dhe djeg yndyrën e tepërt. Rutina duhet të ndiqet për të paktën një javë, më pas mund të vazhdoni me dietën apo regjimin tuaj normalisht.

Çfarë ju nevojitet: 1 gjysmë lakër, 2 speca jeshile, 3 degë selino, 6 domate, 6 qepë, 1 spec të vogël djegës

Përgatitja: Në një tenxhere me zjarr mesatar skuqni qepët me domatet e grira imët. Sapo të jenë zbutur shtoni specat e prerë, selinonë, specin djegës dhe vazhdoni t’i trazoni. Në fund shtojini lakrën e prerë imët dhe 4 gota ujë. Lëreni të ziejë derisa supa të jetë plotësisht gati. E konsumoni këtë supë sa herë që të keni uri për 7 ditë rresht, pastaj vazhdoni me dietën tuaj të zakonshme. Rezultatet do të duken brenda një kohe të shkurtër.

 

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 18/02/2019 - 07:54

Ky do të jetë kulaçi më i shijshëm që keni provuar.

Ia vlen që ta përgatisni për t’i mahnitur me një shije unike familjarët dhe të dashurit tuaj.

Postuar: 11/02/2019 - 19:54

Për brumin:
200g miell 

Postuar: 10/02/2019 - 23:27

Kafeja turke është e famshme në të gjithë botën jo vetëm për shijen dhe stilin e veçantë të përga

Postuar: 10/02/2019 - 20:14

Hollimi i petëve të byrekut vet në shtëpi është një traditë, me të cilën padyshim krenohen gjithë

Postuar: 10/02/2019 - 19:06

Nëse doni të konsumoni diçka të shijshme për të plotësuar oreksin por edhe për ta kënaqur atë, zg

Postuar: 06/02/2019 - 22:35

Na qëllon të gjithëve që në situata të caktuara, të përfundojmë duke ngrënë për darkë një salla

Postuar: 05/02/2019 - 14:55

Tava e pulës së pjekur me patate është ndër recetat më të preferuara të shqiptarëve.