
BREAKING NEWS
Ballkani, “fuçia e barutit” që mund ta hedhë në erë Evropën, ja “Dora e Zezë” serbe që nisi Luftën e Parë Botërore

x
BREAKING NEWS
“Renditemi në vendin e shtatë në botë për kultivimin e kanabisit”, eksperti i kriminalistikës jep alarmin: Shqipëria tranziti dhe përpunimi i drogërave të forta, grupet kriminale nuk kanë më interes me...

x
BREAKING NEWS
“Shteti u ngrit në këmbë për atentatin ndaj Tom Doshit”, Klodiana Lala akuzon rëndë politikanët: Kur duan e dërgojnë telefonin e autorit brenda natës në Izrael, vrasjen e Xhuvanit po e...

x
BREAKING NEWS
Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ Lala: Policia gënjeu, u minua institucioni, tentativa për të manipuluar ngjarjen. Karamuço: Ja pse shkuan në vendngjarje dy zv.drejtorët

x
BREAKING NEWS
Vrasja e Pjerin Xhuvanit, Klodiana Lala zbulon çfarë u gjetën në ‘ML’: Si gënjeu publikisht Ardi Veliu për ngjarjen e Elbasanit

x
BREAKING NEWS
“Ishte një ngjarje e rrezikshme, nuk iu falet”, Ervin Karamuço fajëson zyrtarët e policisë për vrasjen që tronditi vendin: Edhe gjyqtari ka shumë faj dhe përgjegjësi

x
BREAKING NEWS
Vrasja e Pjerin Xhuvanit/ ‘Është për të vënë duart në kokë’, Klodiana Lala zbulon detaje të reja nga dosja: Dy zv.drejtorët e policisë ishin të parët në vendngjarje, gënjyen publikisht për...

x
BREAKING NEWS
Klodiana Lala zbulon kush janë personat e përfshirë në vrasjen e Pjerun Xhuvanit: Zyrtarët e policisë i kishin duart të lidhura!

x
Njihuni me recetën e thjeshtë dhe shumë të thjeshtë për të gjithë ju që dëshironi një vakt të shëndetshëm.
Përbërësit:
2 vezë
1 gotë qumësht
100 ml vaj ulliri
2Kunguj
2 karota
3 Qepë të njoma
Kopër, Kripe, Piper, Fryrës
50 g Djathë kaçkavall
Përgatitja:
Grijmë me rende kungujt dhe karotat, qepët dhe koprën i grijmë imët. Në tas rrahim vezët me kripë, piper qumësht dhe vaj ulliri. Shtojmë miellin dhe fryrësin , e përziejmë derisa të bëhet brumë. Shtojmë djathin dhe perimet, dhe masën e krijuar e vendosim në format e Muffin. I pjekim në furrë të para ngrohur me 180 C për 20 minuta.
Më të lexuarat


Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë

A duhet ta lajmë orizin para se ta gatuajmë? Ekspertët i japin fund dilemës së amvisave

Një truk i thjeshtë si të pastroni enët nga ushqimi i djegur

Ëmbëlsira më e shëndetshme që keni ngrënë ndonjëherë: Sfera kokosi vetëm me dy përbërës!

Paskemi vepruar gjithmonë gabim/ 3 mënyrat e sakta të shkrirjes së mishit të pulës

Truk për gatimin e simiteve të shijshme që do lëpini gishtat: Si t’ia arrini ta bymeni përherë brumin

I keni hedhur gjellës shumë kripë? Ekspertët e kuzhinës iu mësojnë 5 truket që do t’i shpëtojnë nga kjo situatë
