BREAKING NEWS

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen detajet ku do të jetë selia

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen
x

Guzhinë

Sallatë shef

Sallatë shef

Përbërja

4 -5 feta proshutë

2 qepë të njoma

1 tufë sallatë jeshile

1 kastravec

1 domate

2 vezë të ziera

Djathë të verdhë

Për salcën:

2 lgj majonezë

1 lgj keçap

1 lgj kos të kulluar

1 lgj mjaltë

1 lgj uthull

1 lk piper i kuq

Kripë, piper i zi

Përgatitja

Fillimisht trazojmë mirë të gjithë përbërësit e salcës derisa të realizohet një salcë kremoze. Më pas presim sallatën jeshile, qepët e njoma i presim në unaza të holla, kastravecin dhe domaten e presim në kubikë të vegjël, gjithashtu dhe proshutën.

Vendosim në një sallatier 2 lugë nga salca e përgatitur. Më pas vendosim sallatën jeshile, domatet, kastravecat, qepët e njoma, proshutën, vezët e ziera të prera në feta dhe djathë të verdhë të grirë në rende. Në fund shtojmë salcën e përgatitur.