Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Si të përgatisim sufle me patate, proshutë dhe pançetë?

Postuar: 14/08/2018 - 22:48

Përbërësit

6 kokrra patate

300 gr djath të verdhë

200 gr pançetë

200 gr proshutë

2 kokrra vezë

1 gotë qumësht

2 lgj keçap

2 lgj vaj ulliri

Kripë, piper i zi

Pergatitja

Fillimisht presim patatet në feta të holla rrumbullake.

Lyejmë një tavë me pak vaj ulliri dhe realizojmë një shtresë me patate.

Vendosim mbi patate një shtresë me djathë të verdhë të grirë në rende.

Mbi djathë vendosim një shtresë me proshutë.

E spërkasim proshutën me pak keçap, më pas vendosim një shtresë tjetër me patate, djathë, pançetë.

E spërkasim përseri me pak keçap dhe vendosim në fund një shtresë me patate.

Rrahim vezën me kripë, piper, vaj ulliri dhe qumësht dhe kremin e përgatitur e shtojmë në tavë, të cilën e vendosim në furrën e parangrohur në temperaturën 180-200 gradë Celsius për 30-35 minuta.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 12

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 16/11/2018 - 19:40

Supa me hudhra dhe qepë është një recetë perfekte për të rritur mbrojtjen e trupit. Në fakt të dy përbërësit janë të pasur me vitamina, minerale dhe antioksidantë.

Postuar: 16/11/2018 - 15:49

Sot do të sjellim recetën e disa ëmbëlsirave me origjinë nga Savona e Gjenova të quajtura golobet

Postuar: 16/11/2018 - 15:39

Për të gjithë ju që jeni kuriozë të përgatisni vetëm masën e pandispanjës, me shurupin sipër, ju

Postuar: 16/11/2018 - 13:09

Marinimi përdoret për ta zbutur dhe për t’i dhënë akoma dhe më shumë shije mishit.

Postuar: 15/11/2018 - 14:57

Furra nuk është e domosdoshme për të përgatitur kekun tuaj të preferuar.

Postuar: 13/11/2018 - 13:36

Një recetë speciale e pulës së pjekur me disa përbërës fantastik që lehtë gjenden në kuzhinë e që

Postuar: 10/11/2018 - 11:04

Supë me bizele dhe spinaq është ajo çka i duhet trupit tuaj këto kohë.