Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Spartak Ngjela: Serbët u infiltruan në Shqipëri në vitet ’92-’97 me ndihmën e qeverisë “Berisha” dhe u investuan për të shkatërruar ekonominë e vendit, ja dosja e ‘nxehtë’ që është mbuluar nga pluhuri i harresës dhe si SPAK mund të çojë pas hekurave 2 ...
16 vite nga masakra e “Gërdecit”, ja të fshehtat tronditëse të aferës së fabrikës së vdekjes, në “lojë” ishin 10 miliardë dollarë, nga zhdukja e dëshmitarëve, te kërcënimet e Shkëlzenit për Luan Hoxhën për t’i mbyllur gojën dhe alibitë e Berishës për t...
Nga zbërthimi i bisedave sekrete, te skema që ndoqi kreu i ARRSH për të përfituar miliona euro nga kompania e tij që e deklaroi të shitur, zbardhen të tjera detaje nga arrestimi i Evis Berberit dhe dy biznesmenëve, ja çfarë u zbulua nga celularët e sek...
Pas Ogerta Manastirliut, edhe Belinda Balluku drejt dorëheqjes dhe prangave, ja të gjitha skandalet ku është përfshirë zv/kryeministrja
Idajet Beqiri plas “bombën”, Flamur Noka dhe Luçiano Boçi shkuan në Janinë me një thes me para, ja personazhi misterioz që takuan për të goditur kundërshtarët e Sali Berishës në Tiranë, zbardhen pazaret
Si të përgatisim sufle me patate, proshutë dhe pançetë?
Shkruar nga SOT.COM.AL 14 Gusht 2018
Përbërësit
6 kokrra patate
300 gr djath të verdhë
200 gr pançetë
200 gr proshutë
2 kokrra vezë
1 gotë qumësht
2 lgj keçap
2 lgj vaj ulliri
Kripë, piper i zi
Pergatitja
Fillimisht presim patatet në feta të holla rrumbullake.
Lyejmë një tavë me pak vaj ulliri dhe realizojmë një shtresë me patate.
Vendosim mbi patate një shtresë me djathë të verdhë të grirë në rende.
Mbi djathë vendosim një shtresë me proshutë.
E spërkasim proshutën me pak keçap, më pas vendosim një shtresë tjetër me patate, djathë, pançetë.
E spërkasim përseri me pak keçap dhe vendosim në fund një shtresë me patate.
Rrahim vezën me kripë, piper, vaj ulliri dhe qumësht dhe kremin e përgatitur e shtojmë në tavë, të cilën e vendosim në furrën e parangrohur në temperaturën 180-200 gradë Celsius për 30-35 minuta.