Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

S’ka më lehtë, vetëm ndiqni këto udhëzime! Si ta skuqni mishin por që të mbetet i shijshëm?

Postuar: 18/10/2018 - 13:16

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që nga copa shumë e mirë e mishit të zgjedhur, pas fërgimit të bëni produkt të fortë e të pashijshëm?

Gjithsesi nuk dëshironi që kjo t’ju ndodhë sërish, prandaj veproni në këtë mënyrë:

– Para fërgimit mishin lyeni me vaj. Hidhni kripë vetëm pasi të jetë i gatshëm, sepse gjatë skuqjes do të humbë lëngun dhe do të bëhet i thatë.

– Mirëpo, nëse nuk e keni lyer me vaj, atëherë së paku hidhni kripë para skuqjes, sepse nëse i hidhni kripë më vonë do t’i humbë lëngjet, gjë që nuk do t’ju pëlqejë

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 16/01/2019 - 11:28

Makaronat janë një nga ato pjata të cilave nuk mund t'u thuashë kurrë JO.

Postuar: 15/01/2019 - 07:41

Vezët e rrahura janë më të thjeshtat dhe njëkohësisht më të shijshmet sidomos për kuzhinierët ama

Postuar: 08/01/2019 - 19:26

Që të gjithë ne jemi në dijeni për vetitë pozitive shëndetësore që ka molla.

Postuar: 08/01/2019 - 14:56

Kjo është një recetë fantastike, ideale për t’u përgatitur e shijuar në këto ditë të ftohta

Postuar: 07/01/2019 - 10:07

Në një ndër gatimet më autentike nga duart e amvisave shqiptare janë padyshim roshnicat.

Postuar: 31/12/2018 - 14:52

Për të bërë një kulaç, nuk duhet të jetë patjetër një festë.

Postuar: 30/12/2018 - 20:00

Për shkak të shkëmbimit të traditave, natën e ndërrimit të viteve, edhe famlijet që nuk i përka