Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

S’ka më lehtë, vetëm ndiqni këto udhëzime! Si ta skuqni mishin por që të mbetet i shijshëm?

Postuar: 18/10/2018 - 13:16

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që nga copa shumë e mirë e mishit të zgjedhur, pas fërgimit të bëni produkt të fortë e të pashijshëm?

Gjithsesi nuk dëshironi që kjo t’ju ndodhë sërish, prandaj veproni në këtë mënyrë:

– Para fërgimit mishin lyeni me vaj. Hidhni kripë vetëm pasi të jetë i gatshëm, sepse gjatë skuqjes do të humbë lëngun dhe do të bëhet i thatë.

– Mirëpo, nëse nuk e keni lyer me vaj, atëherë së paku hidhni kripë para skuqjes, sepse nëse i hidhni kripë më vonë do t’i humbë lëngjet, gjë që nuk do t’ju pëlqejë

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 9

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 15/11/2018 - 14:57

Furra nuk është e domosdoshme për të përgatitur kekun tuaj të preferuar.

Postuar: 13/11/2018 - 13:36

Një recetë speciale e pulës së pjekur me disa përbërës fantastik që lehtë gjenden në kuzhinë e që

Postuar: 10/11/2018 - 11:04

Supë me bizele dhe spinaq është ajo çka i duhet trupit tuaj këto kohë.

Postuar: 10/11/2018 - 10:50

Tanimë për të shijuar tortillat nuk është e thënë të shkoni patjetër në restorant.

Postuar: 09/11/2018 - 14:07

Me barishte, erëza dhe agrume…Ka kaq shumë ide për t’i dhënë kripës në kuzhinë një &

Postuar: 09/11/2018 - 12:16

Një recetë fantastike, e thjeshtë dhe unike në shije e cila padyshim, pasi ta keni provuar njëher

Postuar: 09/11/2018 - 11:52

Revania është një ndër ëmbëlsira më të vjetra shqiptare.