Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Supë e ftohtë me pjepër

Postuar: 24/06/2018 - 13:34

Përbërësit

1 pjepër
Cipa dhe lëngu i 2 portokalleve
Cipa dhe lëngu i 1 limoni
2 feta xhinxhër
2 kivi
Qershi / luleshtrydhe
Copëza akulli

Pergatija

Fillimisht qërojmë pjepërin dhe më pas e presim në feta. E vendosim në një blender duke shtuar lëngun e portokallit dhe disa copëza feta nga lëkura e portokallit. Shtojmë cipën dhe lëngun e një limoni dhe dy feta xhinxhër dhe i kalojmë te gjithë përbërësit në blender duke i kthyer në pure.

E servirim më pas supën e ftohtë me pjepër duke vendosur disa copëza akulli dhe disa kubikë kivi, qershi ose luleshtrydhe.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 7

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 22/07/2018 - 21:13

Në Shqipëri, dhalla është një nga pijet më të preferuara të të gjitha stinëve, përgatitet nga kosi dhe uji, ndërkohë që në shumë raste përfshihet dhe kripa.

Postuar: 22/07/2018 - 21:10

Përbërësit më poshtë janë për 4-5 persona.

Postuar: 21/07/2018 - 22:54

Patëllxhani është ndër perimet më të preferuarat jo vetëm në Shqipëri por edhe në botë pasi përfi

Postuar: 21/07/2018 - 21:23

Maza e Zier është një traditë e vjetër e Shqipërisë së Veriut.

Postuar: 21/07/2018 - 21:11

Pengjiri jo vetëm që përgatitet ashtu si dikur por është pjesë e pandashme e listës së ëmbëlsirav

Postuar: 21/07/2018 - 18:24

2 gota oriz

4 gota e gjysëm ujë

1 bustinë koncentrat pule

250 gr bizele

Postuar: 21/07/2018 - 18:20

4 racione pule

kripë, piper, 1-2 lgj miell

1 qepë mesatare