Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Supë e shpejtë me karrota dhe pulë

Postuar: 13/05/2018 - 15:17

Përbërësit

750 gr karrota
150 gr patate
2 kokrra qepë
2 lgj vaj ulliri Olitalia
1 bustinë koncentrat Gallina Blanca
Kripë, piper i zi, arrë moskat
¼ lç piper i kuq
300 gr fileto pule
4 lk pesto Genovese Tigullio

Pergatitja

Lajmë pastrojmë karrotat dhe i presim në feta shumë të holla me qëllim që të ziejnë shpejt. Qërojmë patatet dhe gjithashtu i presim në feta të holla. Qërojmë dhe qepën dhe e presim në kubikë të vegjël.

Ngrohim 2 lugë vaj ulliri në tigan dhe pasi kaurdisim qepën për 5 minuta shtojmë karrotat, patatet, 1 litër ujë, 1 bustinë koncentrat pule Gallina Blanca, kripë, piper të zi dhe arrë moskat. I trazojmë të gjithë përbërësit së bashku dhe i lemë të ziejnë për 15 minuta.

Ndërkohë pasi e kemi larë dhe tharë mirë fileton e pulës e marinojmë me kripë, piper të zi dhe piper të kuq. Ngrohim më pas vajin e ullirit në një tigan dhe e skuqim mirë nga të dy anët fileton e pulës për 10 minuta.

 

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 9

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 19/10/2018 - 11:53

PËRBËRËSIT

4 mollë të mëdha të verdha

100 gr sheqer kaf

65 gr arra të copëtuara

40 gr rrush i thatë

50 gr gjalpë

½ lugë çaji kanellë

Postuar: 18/10/2018 - 18:47

PËRBËRËSIT për tavë me diametër 22/24 cm:

Postuar: 18/10/2018 - 13:16

Me siguri edhe juve ju ka ndodhur që nga copa shumë e mirë e mishit të zgjedhur, pas fërgimit të

Postuar: 18/10/2018 - 13:12

Përbërësit

1 lugë gjelle vaj ulliri

1-2 kilogramë mish viçi

Postuar: 18/10/2018 - 13:07

Koha e përgatitjes: 10 min –          Koha e g

Postuar: 18/10/2018 - 12:59

Kjo është konsideruar si një ndër supërat më të shijshme, por edhe me efekte shëndetësore shumë t

Postuar: 13/10/2018 - 17:10

Trupi i njeriut mbledh sasi të mëdha toksinash çdo ditë.