
BREAKING NEWS
Berisha e Meta në unison kundër bashkëqeverisjes PS-PD, mesazhe e paralajmërime Bashës të refuzojë ofertën e Ramës

x
Supë verore me kungulleshka dhe kos, receta më e shijshme që keni provuar ndonjëherë

Shkruar nga SOT.COM.AL 17 Korrik 2019

Koha e përgatitjes: 15 minuta –Koha e gatimit: 25 minuta
Përbërësit:
400 gram kungulleshka
50 gram gjalpë
2 lugë gjelle miell
2 gota kos
2 thelpi hudhër
700 ml lëng perimesh
kripë, piper
kopër
UDHËZIMET
1-Lani, qëroni kungujt dhe i prisni në feta rrumbullake. I vendosni për t'i skuqur në një tigan me vaj dhe më pas i lini në një enë me pecetë për të thithur vajin.
2-Në një tenxhere skuqni gjalpin, shtoni miellin dhe e trazoni mirë. Shtoni kosin, më pas lëngun e perimeve dhe hudhrat. E lini në zjarr për disa minuta.
3-Nga fundi shtoni kungujt, kripën, piperin dhe koperin. E hiqni nga zjarri dhe nëse dëshironi ta bëni supën kremoze i kaloni sipër një blender dore.
Më të lexuarat


Receta fantastike e byrekut me gjizë dhe qepë të njoma, ja mënyra si ta përgatisni në shtëpi, do lëpini gishtat nga shija e veçantë

Recetë shumë e thjeshtë/ Kjo është pica më e mirë në botë, do të lëpini gishtat pasi ta realizoni në shtëpi

Receta më e kërkuar në Google, si të bëni tiramisu në kushte shtëpie që të lëpini gishtat

I kemi gatuar gabim gjithë jetën, 4 hapa si të përgatisni makarona "të vërteta"

Do lëpini gishtat! Kjo është receta sekrete për t'i bërë petullat e fshira si gjyshet shqiptare, tani në dimër të shijojnë shumë

Mos i harroni kurrë/ Këto janë 3 gjërat themelore që duhet të dini sa herë që përdorni qepën kur gatuani

E shëndetshme dhe super e shijshme, kjo është supa fatsjellëse që nuk duhet të mungojë në tryezën tuaj natën e ndërrimit të viteve (RECETA)

Rigjallëron tërësisht organizmin, mësoni si të përgatisni supën më të shijshme që keni provuar ndonjëherë, por edhe me plotë vlera

Kjo është përgatitja e duhur e shërbetit të bakllavasë, sekretet dhe truket që duhet t'i dini me patjetër

Për ju që nuk pëlqeni bakllavanë/ Kjo është receta origjinale e sheqerpares Turke dhe që shikon shumë për festat e fundivitit
