
BREAKING NEWS
“Nga Rinasi do të fluturohet më lirë, ulet tarifa e pasagjerit”, Tirana International Airport jep lajmin fantastik: 100 milionë € investime, ju tregojmë ndryshimet e reja

x
Supë verore me kungulleshka dhe kos, receta më e shijshme që keni provuar ndonjëherë

Shkruar nga SOT.COM.AL 17 Korrik 2019

Koha e përgatitjes: 15 minuta –Koha e gatimit: 25 minuta
Përbërësit:
400 gram kungulleshka
50 gram gjalpë
2 lugë gjelle miell
2 gota kos
2 thelpi hudhër
700 ml lëng perimesh
kripë, piper
kopër
UDHËZIMET
1-Lani, qëroni kungujt dhe i prisni në feta rrumbullake. I vendosni për t'i skuqur në një tigan me vaj dhe më pas i lini në një enë me pecetë për të thithur vajin.
2-Në një tenxhere skuqni gjalpin, shtoni miellin dhe e trazoni mirë. Shtoni kosin, më pas lëngun e perimeve dhe hudhrat. E lini në zjarr për disa minuta.
3-Nga fundi shtoni kungujt, kripën, piperin dhe koperin. E hiqni nga zjarri dhe nëse dëshironi ta bëni supën kremoze i kaloni sipër një blender dore.
Më të lexuarat


E shëndetshme dhe super e shijshme, kjo është supa fatsjellëse që nuk duhet të mungojë në tryezën tuaj natën e ndërrimit të viteve (RECETA)

Rigjallëron tërësisht organizmin, mësoni si të përgatisni supën më të shijshme që keni provuar ndonjëherë, por edhe me plotë vlera

Kjo është përgatitja e duhur e shërbetit të bakllavasë, sekretet dhe truket që duhet t'i dini me patjetër

Për ju që nuk pëlqeni bakllavanë/ Kjo është receta origjinale e sheqerpares Turke dhe që shikon shumë për festat e fundivitit

Kur është momenti i duhur për të hedhur kripën në gatimet tona? Shefat më të mirë të kuzhinës japin këshillat që duhet t’i dimë të gjithë

Receta në 2 minuta: Muffin me perime

I kemi gatuar gabim gjithë jetën, 4 hapa si të përgatisni makarona "të vërteta"

Doni të gatuani si shef pasticerie, ja ku e keni recetën për ta bërë pandispanjën

Kjo është receta e qofteve më të mira që mund të keni ngrënë ndonjëherë: Përgatiten për 20 minuta jo më tepër

Pulë Ali Pasha, receta e vjetër që mbahet sekret, e sigurt që gjithë familja juaj do të lëpijë gishtat
