Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Spartak Ngjela: Serbët u infiltruan në Shqipëri në vitet ’92-’97 me ndihmën e qeverisë “Berisha” dhe u investuan për të shkatërruar ekonominë e vendit, ja dosja e ‘nxehtë’ që është mbuluar nga pluhuri i harresës dhe si SPAK mund të çojë pas hekurave 2 ...
16 vite nga masakra e “Gërdecit”, ja të fshehtat tronditëse të aferës së fabrikës së vdekjes, në “lojë” ishin 10 miliardë dollarë, nga zhdukja e dëshmitarëve, te kërcënimet e Shkëlzenit për Luan Hoxhën për t’i mbyllur gojën dhe alibitë e Berishës për t...
Nga zbërthimi i bisedave sekrete, te skema që ndoqi kreu i ARRSH për të përfituar miliona euro nga kompania e tij që e deklaroi të shitur, zbardhen të tjera detaje nga arrestimi i Evis Berberit dhe dy biznesmenëve, ja çfarë u zbulua nga celularët e sek...
Pas Ogerta Manastirliut, edhe Belinda Balluku drejt dorëheqjes dhe prangave, ja të gjitha skandalet ku është përfshirë zv/kryeministrja
Idajet Beqiri plas “bombën”, Flamur Noka dhe Luçiano Boçi shkuan në Janinë me një thes me para, ja personazhi misterioz që takuan për të goditur kundërshtarët e Sali Berishës në Tiranë, zbardhen pazaret
Supë vjeshtore me gështenja, qiqra dhe domate që po i çmend të gjithë
Shkruar nga SOT.COM.AL 18 Tetor 2018
Kjo është konsideruar si një ndër supërat më të shijshme, por edhe me efekte shëndetësore shumë të mira për këtë periudhë duke pasur parasysh viruset që qarkullojnë.
Koha e përgatitjes: 15 min – Koha e gatimit: 40 min
Përbërësit:
250 gr qiqra
200 gr gështenja
100 gr domate
4 feta bukë
4 lugë gjelle vaj ulliri
1 thelpi hudhër
1 tufë majdanoz
Kripë
Piper
Udhëzimet:
1-Grini hudhrën dhe majdanozin dhe i hidhni në vaj të ngrohtë në temperaturë të ulët.
2-Shtoni gështenjat dhe i lini të skuqen për pak minuta.
3-Më pas hidhni tulin e domates , qiqrat, pak kripë e piper.
4-Pas pesë minutash, shtoni rreth 2 kile ujë për të zierë qiqrat.
5-Pasi ka përfunduar zierja hiqni supën dhe e vendosni në frigorifer të mbuluar.
6-Në momentin e fundit ngroheni supën në temperaturë të ulët.
7-E shoqëroni me bukë të thekur dhe nëse ju pëlqen edhe me djathë grana.