Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Për të gjitha amvisat sjellim shportëzat prej sallami me perime dhe vezë

Postuar: 04/09/2018 - 22:01

Kjo recetë e cila bën së bashku sallamin dhe vezët, është padyshim e shijshme dhe ju merr pak minuta kohë.

Përbërësit

50 gr gjalpë (të shkrirë)

sallam

1 spec (portokalli të grirë imët)

1 spec jeshil (të grirë imët)

kripë

piper

100 gr djathë kaçkavall (i grirë)

6 vezë

3 domate qershi (të ndarë përgjysmë)

borzilok

3 feta bukë (rrumbullake)

Përgatitja

Lyejmë format e muffins me gjalpë. Prisni sallamin në feta të holla dhe i vendosni në tavën me forma.

I mbushni më pas me specat dhe i rregulloni me kripë e piper. Tek secila thyeni një vezë.

Vendosni pomodorinit e përgjysmuar dhe pak borzilok. I vendosni në furrë për 15 minuta.

Në një pjatë vendosni tri feta buke të rrumbullakta dhe sipër i vendosni muffins me sallam që sapo përgatitët. Shijojini!

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 6

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 21/09/2018 - 13:56

Një traditë e ëmbël dhe mbi të gjitha shumë e shijshme.

Postuar: 21/09/2018 - 11:16

A do të hash e të bësh qejf?

Postuar: 21/09/2018 - 10:47

Hurma është një frut vjeshtak që mund të gjendet në treg që në fillim të muajit shtator.

Postuar: 21/09/2018 - 10:28

Fjala “ashura” vjen nga arabishtja dhe rrjedh nga rrënja “ashr” që në gju

Postuar: 20/09/2018 - 18:21

Kjo supë mund të konsumohet sa herë që ndiheni të uritur dhe do t’ju ndihmojë të digjni kil

Postuar: 19/09/2018 - 13:57

Pa dyshim, jahnia shqiptare është ndër pjatat më të shijshme, të cilën amvisat kujdesen ta përgat

Postuar: 19/09/2018 - 12:41

Në shekullin e 10-të, mjekët arabë e përdornin sherebelën për të kthjelluar mendjen.