Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Për të gjitha amvisat sjellim shportëzat prej sallami me perime dhe vezë

Postuar: 04/09/2018 - 22:01

Kjo recetë e cila bën së bashku sallamin dhe vezët, është padyshim e shijshme dhe ju merr pak minuta kohë.

Përbërësit

50 gr gjalpë (të shkrirë)

sallam

1 spec (portokalli të grirë imët)

1 spec jeshil (të grirë imët)

kripë

piper

100 gr djathë kaçkavall (i grirë)

6 vezë

3 domate qershi (të ndarë përgjysmë)

borzilok

3 feta bukë (rrumbullake)

Përgatitja

Lyejmë format e muffins me gjalpë. Prisni sallamin në feta të holla dhe i vendosni në tavën me forma.

I mbushni më pas me specat dhe i rregulloni me kripë e piper. Tek secila thyeni një vezë.

Vendosni pomodorinit e përgjysmuar dhe pak borzilok. I vendosni në furrë për 15 minuta.

Në një pjatë vendosni tri feta buke të rrumbullakta dhe sipër i vendosni muffins me sallam që sapo përgatitët. Shijojini!

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
Total votes: 14

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 16/11/2018 - 15:49

Sot do të sjellim recetën e disa ëmbëlsirave me origjinë nga Savona e Gjenova të quajtura golobetti. Do t’ju tregojmë mbushjen me reçel kajsie, por mund t’i përgatisni edhe me reçel molle e ftoi.

Postuar: 16/11/2018 - 15:39

Për të gjithë ju që jeni kuriozë të përgatisni vetëm masën e pandispanjës, me shurupin sipër, ju

Postuar: 16/11/2018 - 13:09

Marinimi përdoret për ta zbutur dhe për t’i dhënë akoma dhe më shumë shije mishit.

Postuar: 15/11/2018 - 14:57

Furra nuk është e domosdoshme për të përgatitur kekun tuaj të preferuar.

Postuar: 13/11/2018 - 13:36

Një recetë speciale e pulës së pjekur me disa përbërës fantastik që lehtë gjenden në kuzhinë e që

Postuar: 10/11/2018 - 11:04

Supë me bizele dhe spinaq është ajo çka i duhet trupit tuaj këto kohë.

Postuar: 10/11/2018 - 10:50

Tanimë për të shijuar tortillat nuk është e thënë të shkoni patjetër në restorant.