
BREAKING NEWS
Nëse Kryesia vendos të dilni vetëm me emra për këshilltarë, do bëni fushatë me Berishën? Gazment Bardhi habit me përgjigjen

x
BREAKING NEWS
“Berisha ka qenë i prerë, pati një refuzim për bashkimin”/ Bardhi zbardh prapaskenat nga mbledhjet e PD për 14 majin: Për Tiranën nuk është vetëm Godole dhe Bejko, ka disa emra...

x
BREAKING NEWS
Zgjedhjet e 14 majit/ PS mbledh Kryesinë për të shpallur kandidatët përfundimtarë, shtyhet me dy orë, zbardhet arsyeja

x
BREAKING NEWS
Vazhdon ‘lufta’ brenda opozitës/ Alibeaj vetëm me 17 kandidatë në zgjedhje? Ja të gjithë EMRAT e bërë publikë deri më tani

x
BREAKING NEWS
KQZ merr vendimin e fundit dhe hedh shortin për përcaktimin e subjekteve zgjedhore

x
BREAKING NEWS
Arsimimi i qeverisjes Rama, Niko Peleshi ministri më “gdhë” me 13 vite studime për shkollën e lartë, Ogerta Manastirliu dhe Ulsi Manja “magjistarë” të doktoraturave plagjiaturë, Lindita Nikolla mesatare mbi 5, Taulant Balla ka nisur gjimnazin 18 vjeç...

x
BREAKING NEWS
PD e Lulzim Bashës vendos sot për zgjedhjet e 14 majit, ja kush janë 3 kandidat e propozuar për kryetar në Bashkinë e Tiranës

x
BREAKING NEWS
Ambasadorja Yuri Kim mesazh të fortë Berishës dhe politikës shqiptare: Duam kandidatë të pastër në zgjedhje, boll me shitblerje votash, të korruptuarit janë kërcënim për sigurinë e SHBA

x
Të gjithë do të marroseni pas recetës së petullave me hudhra e kos, udhëzimet që duhet t'i dini

Shkruar nga SOT.COM.AL 5 Mars 2020

INGREDIENTËT
300 gram miell
1 litër kos
2 lugë kafe sodë buke
1 kokërr vezë
4 lugë gjelle vaj ulliri
250 ml ujë të vakët
pak nenexhik
vaj për skuqje
4-5 thelpi hudhër
kripë
UDHËZIMET
1.Në një tas rrihni vezët, shtoni miellin, kripën, sodën dhe ujin. E trazoni mirë masën dhe më pas e lini të pushojë për 30 minuta.
2.Pas kësaj formoni toptha të vegjël për petulla dhe i vendosni për t’i skuqur në një tigan me vaj të nxehur.
3.Ndërkohë shtypni hudhrat dhe i shtoni në një enë. Shtoni kosin, kripën, vajin e ullirit, nenxhikun.
4.I trazoni mirë dhe tani mund t’i shijoni petullat me salcën e shijshme që përgatitët. Ndajeni recetën edhe me miqtë tuaj!
Më të lexuarat


Përbërësi që duhet të shtoni kur bëni patate të pjekura

Ushqime që nuk duhet kategorikisht të ruhen në kuzhinë, ekspertët publikojnë listën

Kujdes, nga këto ushqime mund të bëhemi të varur

E mbushni gjelin e detit që gatuani për fundvit? Kujdes, ka disa arsye pse nuk duhet ta bëni

RECETA/ Ky është gatimi më i thjeshtë dhe i shijshëm!

RECETA/ Me siguri nuk e keni provuar kurrë, përbërësi shtesë që do t'i japë shije ndryshe lazanjës suaj

Pasi ta provoni do të mbetet gjithmonë ëmbëlsira e fundjavës suaj, si të përgatisni Tiramisu me Fistikë

Ju duhen vetëm 3 përbërës, provoni recetën më të thjeshtë të petullave që do lëpini gishtat

Do t’ju dalë njësoj si e pastiçerisë, kjo është receta e trileçes më e lehtë që keni parë ndonjëherë

E dinit këtë recetë? Ja si t'i bëni domatet e vogla turshi, kanë një shije të rrallë
