BREAKING NEWS

Sulmi ndaj Top Channel/ Artan Hoxha zbardh detaje të reja: Ja mesazhi që donin të përcillnin autorët

Sulmi ndaj Top Channel/ Artan Hoxha zbardh detaje të reja: Ja mesazhi
x
BREAKING NEWS

Ish-kreu i KQZ-së tregon sekretet e zgjedhjeve: Në fletën e votimit duhet të jetë Lulzim Basha

Ish-kreu i KQZ-së tregon sekretet e zgjedhjeve: Në fletën e
x
BREAKING NEWS

Gazetari zbardh detaje të reja për autorët e sulmit ndaj Top Channel: Janë ndihmuar nga persona të tjerë

Gazetari zbardh detaje të reja për autorët e sulmit ndaj Top
x
BREAKING NEWS

Janë drejt përfundimit, gazetari Hoxha zbërthen dosjet që do të përvëlojnë politikën shqiptare: Shumë shpejt do të ketë lëvizje të forta

Janë drejt përfundimit, gazetari Hoxha zbërthen dosjet që do
x
BREAKING NEWS

Gazetari zbulon detaje nga sulmi ndaj Top CHannel: Ishin 3 atentatorë. Ja lëvizja e autorëve para se të qëllonin

Gazetari zbulon detaje nga sulmi ndaj Top CHannel: Ishin 3 atentatorë. Ja
x
BREAKING NEWS

"Diku kërciti dajaku në mbledhje në 1 të natës", Berisha tregon të vërtetat e thirrjes së kandidatëve në SPAK : U zgjodhën nga padrino i mafies më të fuqishme në Europë

"Diku kërciti dajaku në mbledhje në 1 të
x
BREAKING NEWS

Ervin Karamuço zbulon detajet e para nga sulmi ndaj Top Channel pak pas mesnate: Ka lidhje me...

Ervin Karamuço zbulon detajet e para nga sulmi ndaj Top Channel pak pas
x
BREAKING NEWS

Sulmi i rëndë ndaj Top Channel/ Gazetari i njohur reagon me tone të ashpra: Ministri Bledi Çuçi duhet të vendoste gishtin

Sulmi i rëndë ndaj  Top Channel/ Gazetari i njohur reagon me tone
x

Guzhinë

Të gjithë do t’iu përgëzojnë/ Vezë të mbushura me djathë dhe erëza, receta që duhet ta provosh të paktën një herë në jetë

Të gjithë do t’iu përgëzojnë/ Vezë të

Dikush pëlqen të bardhën e vezëve, dikush të verdhën. Mirëpo kjo recetë i ndërthur të dyja kaq mirë, bukur dhe me shije dhe e sigurt që pasi ta provoni një herë do ta dëshironi pafundësisht.

INGREDIENTËT

6 vezë

100 gram djathë i bardhë

2 speca gogozhare të skuqura paraprakisht

1 tufë majdanoz

kripë, piper

vaj ulliri

UDHËZIMET

1-Në një tenxhere me ujë e kripë vendosni për të zierë vezët. Në përfundim i qëroni dhe ndani të verdhën veç, pa e dëmtuar pjesën e bardhë të vezës.

2-Me ndihmën e një piruni shtypni të verdhat e vezëve, në një tas. I shtoni djathin, specat, majdanozin dhe kripën. I përzieni mirë.

3-Shtoni pak piper të bardhë dhe vaj ulliri. Mbushni të bardhat e vezëve me masën që sapo përgatitët.

4-I vendosni me kujdes në një pjatë dhe çfarë prisni? Është koha për t’i shijuar!