Gati lirimi i Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit nga burgu, ja çfarë përmban marrëveshja e Edi Ramës me “Rithemelimin”, nga shkatërrimi i SPAK dhe rrëzimi i ligjit të dekriminalizimit, te ngritja e komisionit anti-reformë
Ja çeta e grabitjes së pronave të ushtrisë, nga presidenti Bajram Begaj, te Xhaçka dhe Belinda Balluku, zbardhen shkeljet e rënda penale për interesat e oligarkëve, si u vendos në rrezik siguria kombëtare, operacionaliteti i Forcës Detare dhe detyrimet...
Katër atentate e plagosje në katër ditë ministrit të suksesshëm Taulant Balla, policia mbledh gëzhojat e ekzekutimeve
Spartak Ngjela: Serbët u infiltruan në Shqipëri në vitet ’92-’97 me ndihmën e qeverisë “Berisha” dhe u investuan për të shkatërruar ekonominë e vendit, ja dosja e ‘nxehtë’ që është mbuluar nga pluhuri i harresës dhe si SPAK mund të çojë pas hekurave 2 ...
16 vite nga masakra e “Gërdecit”, ja të fshehtat tronditëse të aferës së fabrikës së vdekjes, në “lojë” ishin 10 miliardë dollarë, nga zhdukja e dëshmitarëve, te kërcënimet e Shkëlzenit për Luan Hoxhën për t’i mbyllur gojën dhe alibitë e Berishës për t...
Nga zbërthimi i bisedave sekrete, te skema që ndoqi kreu i ARRSH për të përfituar miliona euro nga kompania e tij që e deklaroi të shitur, zbardhen të tjera detaje nga arrestimi i Evis Berberit dhe dy biznesmenëve, ja çfarë u zbulua nga celularët e sek...
Pas Ogerta Manastirliut, edhe Belinda Balluku drejt dorëheqjes dhe prangave, ja të gjitha skandalet ku është përfshirë zv/kryeministrja
Idajet Beqiri plas “bombën”, Flamur Noka dhe Luçiano Boçi shkuan në Janinë me një thes me para, ja personazhi misterioz që takuan për të goditur kundërshtarët e Sali Berishës në Tiranë, zbardhen pazaret
4 kokrra vezë
150 gr sheqer
150 gr gjalpë ambienti
1 lç pluhur pjekës
250 gr miell
3 lgj kakao
200 gr çokollatë e shkrirë
4-5 kokrra dardha
Vanilje Teuta
Pak kripë
Vendosim në një tas sheqerin , gjalpin e temperaturës së ambientit dhe vezët e plota. I trazojmë mirë së bashku me tel vezësh dhe shtojmë më pas në të pluhurin pjekës, miellin të trazuar me pak kakao, sheqer vanilje dhe pak kripë. I përziejmë mirë të gjithë përbërësit dhe në fund shtojmë çokollatë të shkrirë në banjomari. I punojmë mirë përbërësit që të njesohen plotësisht me njëri-tjetrin.
Në një tepsi drejtkëndëshe vendosim brumin. Qërojmë dardhat duke mos i hequr bishtin. Vendosim më pas dardhat e qëruara rradhë njëra pas tjetrës, i ngjeshim pak në brumë dhe vendosim tepsinë në furrë në temperaturën 180 gradë Celsius për 35 minuta. Nëse dëshironi mund të shkrini pak çokollatë dhe t’a shtoni mbi tortë dhe dardha. Tortën e servirim pasi të jetë ftohur.