Kërko Për

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Zbuloni recetën egjiptiane që s'duhet humbur

Postuar: 03/09/2018 - 18:46

Kombinimi i djathit të bardhë, me limonin, kastravecin dhe gjizën do t’ju japë sallatën me një shije fantastike.

Përbërësit:

2 kastravecë të vegjël

një filxhan me qepë të njoma të prera hollë

120 gr djathë i bardhë

4 lugë gjizë pa kripë

2 lugë lëng limoni

2 lugë gjelle vaj ulliri

1 lugë gjelle nenexhik i freskët i copëtuar

kripë dhe piper për shije

Përgatitja:

Prisni kastravecin në feta të holla, vendoseni në enën ku do të shërbeni sallatën.

Në një tjetër enë përzieni kripën, nenexhikun, piperin.

I shtoni enës me kastravecë, qepët e njoma, djathin e bardhë të prerë në kubikë, gjizën.

Masën e përgatitur me kripë, nenexhik dhe piper e përzieni me përbërësit e tjerë të sallatës. Pasi t’i keni miksuar mirë me njëri-tjetrin shtoni limon dhe vaj ulliri. Ju bëftë mirë!

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Na Beni Like Ne Facebook: 
You voted 2. Total votes: 5

Lajme nga e njejta kategori

Postuar: 20/09/2018 - 18:21

Kjo supë mund të konsumohet sa herë që ndiheni të uritur dhe do t’ju ndihmojë të digjni kilogramët e tepërt natyrshëm, pa ndonjë efekt anesor ne shëndet.

Postuar: 19/09/2018 - 13:57

Pa dyshim, jahnia shqiptare është ndër pjatat më të shijshme, të cilën amvisat kujdesen ta përgat

Postuar: 19/09/2018 - 12:41

Në shekullin e 10-të, mjekët arabë e përdornin sherebelën për të kthjelluar mendjen.

Postuar: 18/09/2018 - 09:28

Supa me hudhra dhe qepë është një recetë perfektë për të rritur mbrojtjen e trupit.

Postuar: 17/09/2018 - 12:16

Rizotoja me kungull të verdhë është një institucion i kuzhinës italiane

Postuar: 14/09/2018 - 21:14

Provoni diçka ndryshe sot.

Postuar: 14/09/2018 - 19:17

Provoni qofte me specat plot ngjyra.