BREAKING NEWS

Dakordësia për reformën zgjedhore, reagon kryeministri Rama: Nuk është humbje për Bashën. Marrëveshja është rikthim në realitet, ka anë pozitive

Dakordësia për reformën zgjedhore, reagon kryeministri Rama: Nuk
x

Kultura

Gjithçka ka ndaluar prej pandemisë, vjen dhe vendimi për Festivalin e Cannes: “Online”? E pamundur!

Gjithçka ka ndaluar prej pandemisë, vjen dhe vendimi për

Festivali i Filmit online nëse zgjatet kriza nga koronavirusi? E pamundur. Pas jo-së kategorike për Festivalin e Venecias, edhe Thierry Fremaux e hodhi poshtë kategorikisht këtë mundësi për Cannes.

Në një intervistë për “Variety”, drejtori i festivalit francez deklaroi: “Për sa i takon Festivali të Filmit në Cannes, për shpirtin e tij, historinë dhe efikasitetin është një model që nuk do të funksiononte”.

“Çfarë është një festival dixhital? Një kompeticion dixhital? Duhet të fillojmë të pyesim mbajtësit e të drejtave nëse ata pajtohen”, tha Fremaux.