BREAKING NEWS

Një nga tetë më të rrezikshmit e Vlorës/ Kush është Xhevahir Jonuzi që hapi zjarr ndaj RENEA-s dhe mbeti i plagosur (Detajet)

x

lifestyle-video

Maçoku i shëndoshë kundërpërgjigjet ndaj qenit që kërkon t’i prishë pushimin (video)

Flitet shumë sot në internet për respektimin e të kufijve me të tjerët, dhe kjo duhet të vlejë dhe për kafshët shtëpiake.
 
Një video e ngarkuar së fundmi i kushtohet një maçoku të shëndoshë të quajtur Harvey, i cili u shpëtua gjatë uraganit në SHBA, dhe tregon një bashkëveprim qesharak me mikun e tij të ri, qenin e quajtur Blu. 
 
I zemëruar nga ngacmimi i qenit, Harvey mjaullin sikur kërkon të thotë: "Mos më shih kështu të shëndoshë dhe ende mund të mbroj veten time, prandaj bëj kujdes!"