BREAKING NEWS

SHBA bilanc lufte, reth 400 mijë të infektuar në total  dhe 2 mijë të vdekur brenda ditës

SHBA bilanc lufte, reth 400 mijë të infektuar në total  dhe
x

Lifestyle

Besojeni ose jo, por seksi më i mirë bëhet në këtë moshë

Besojeni ose jo, por seksi më i mirë bëhet në këtë

Ndiheni energjikë, keni një jetë aktive seksuale dhe mendoni se po përjetoni çastet më erotike të jetës suaj? E keni gabim, për seksin më të mirë të jetës suaj duhet të prisni dhe pak!

Pavarësisht se përfundimet nuk kanë dalë nga një studim i mirëfilltë shkencor, vlen të thuhet se sondazhi i zhvilluar online dhe në kushtet e anonimatit ka pasur targetgrup njerëzit në moshën 50 dhe 60-vjeçare, të cilët kanë mbi 30 vite jetë aktive seksuale

Sipas njerëzve të anketuar seksi më i mirë bëhet në dekadën e 4 të jetës, specifiksht në vitin e 46-të të jetës. Mos u ngutni, keni kohë deri atëherë, shijojeni dhe përgatituni për vitet e arta.