BREAKING NEWS

Skandali i Bill Gates, aplikacioni i Covid-19 instalohet automatikisht në telefonat android

Skandali i Bill Gates, aplikacioni i Covid-19 instalohet automatikisht në
x

Lifestyle

Burri ka bërë seks me një tjetër femër? Një grua e zgjuar e zbulon në këtë mënyrë

Burri ka bërë seks me një tjetër femër? Një grua e
Pabesia nuk është një situatë e lehtë për t’u asimiluar, kur ndodh, shumë gjëra janë shkatërruar në çift, veçanërisht besimi, kështu që reagimet mund të jenë të paparashikueshme dhe të mbushura me emocione negative. Megjithatë, edhe nëse tradhëtia e partnerit ju dëmton, duhet të bëni gjithçka që është e mundur për të ruajtur qetësinë tuaj.
 
Në fakt, një grua inteligjente përballet në këtë mënyrë përballë një tradhëtie:
 
1. Mos e fajësoni gruan tjetër, edhe nëse ajo tashmë e ka humbur dinjitetin e saj duke vendosur që t’ia dorëzojë veten një burri të martuar. Mos harroni se askush nuk vjedh askënd dhe partneri juaj është mjaftueshëm i pjekur për të ditur se çfarë bën dhe përse e bën atë.
 
2. Mos heto detajet. Shumë gra ndjejnë një nevojë morbide për të kuptuar se kur, si dhe ku partneri i tyre i ka tradhëtuar.
Ky reagim është normale, sepse ka të bëjë me të kuptuarit e arsyes së pabesisë, por duke e bërë atë në realitet ndikon vetëm si një torturë mendore që nuk ju çon askund.
 
3. Mos e bëni publike. D.m.th mund të flisni me njerëz të afërt me ju dhe me të cilët keni një lidhje të fortë besimi, pasi do të keni nevojë për mbështetje në çdo kohë, por mos e ekspozoni situatën tuaj për të gjithë, nuk është e shëndetshme.
 
4. Hakmarrja nuk do t’ju bëjë të ndiheni më mirë. Natyrisht, kur një grua vuan nga pabesia, gjëja e parë për të cilën mendon është hakmarrja ndaj atyre që e kanë poshtëruar. Por hakmarrja është një gjest i ngjashëm me vendosjen e kripës në plagë, është një mënyrë negative për të kanalizuar emocionet dhe ankthet tuaja, prandaj është më mirë ta hidhni poshtë atë.
 
5. Pyesni me kujdes veten nëse doni të falni pabesinë. Cilido qoftë vendimi që keni marrë, duhet të jeni i sigurt se do të jetë, pa mendime të dyta. Nëse ju dhe partneri juaj vini në një kompromis që doni të vazhdoni përpara, ju mund ta bëni atë, është jeta juaj, marrëdhënia juaj dhe vetëm ju e dini se ia vlen, ju jeni të lirë të zgjidhni, por nëse veproni kështu, ju duhet të jeni të bindura se është kjo ajo që pikërisht po dëshiron me zemër. Dhe jo vetëm për shkak të frikës se jeni vetëm, duke i lënë fëmijët pa baba ose frikën e mosdijes se si të ecni përpara.