BREAKING NEWS

Listat e hapura/ Kryeministri Rama del live dhe jep qëndrimin e PS (VIDEO)

Listat e hapura/ Kryeministri Rama del live dhe jep qëndrimin e PS (VIDEO)
x

Lifestyle

“Distancim” është bërë kryefjala e pandemisë, për ta respektuar me përpikëri ja cila është risia e fundit e shpikësve

Pas Gjermanisë, ku lokalet aplikonin kapele me shirita gome të gjatë për të ruajtur distancën e kërkuar për të frenuar pandeminë, e njëjta ide vjen dhe në Francë, por në një format ndryshe.

Artistët e një galerie në Francë janë frymëzuar nga dinastitë e lashta kineze për të krijuar kapela me përmasa të mëdha që shmangin kontaktet e afërta mes vizitorëve nga rreziku i koronavirusit.

Kapelat shumëngjyrëshe përshkohen nga një shufër që siguron largësinë rreth 1 metër mes personave.

Mbulesa të tilla për kokën thuhet se përdoreshin nga zyrtarët e dinastive kineze deri në shekullin e 13-të.

“Distancim” është bërë kryefjala e

“Distancim” është bërë kryefjala e

“Distancim” është bërë kryefjala e