BREAKING NEWS

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja, here is what he says about Nuredin Dumanin

The well-known journalist is contacted LIVE on the show by Florenc Çapja,
x
BREAKING NEWS

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan Hoxha reveals details from the SPAK operation: Crime bosses with a large budget, have informants within the system in the police and ...

"Those who have not been caught are the most syndicated names", Artan
x
BREAKING NEWS

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may not be seen again after Duman's arrest

They killed him ?! Artan Hoxha detonates "BOMB": Talo Çela may
x
BREAKING NEWS

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin Dumani the day he was injured: We do not have to keep it a secret

Artan Hoxha reveals the name of the person who would be executed by Nuredin
x
BREAKING NEWS

"There was a woman and two small children in the room", Dumani confesses the failed robbery in Talo Çela's house: We went for 500 thousand euros but we only got ...

"There was a woman and two small children in the room", Dumani
x
BREAKING NEWS

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook the criminal world: This is just a starting point

Klodiana Lala reveals what Nuredin Dumani benefits from the evidence that shook
x
BREAKING NEWS

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)

SPAK reveals Nuredin Duman's right arm, committed crimes together (Name)
x
BREAKING NEWS

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code name of the operation that destroyed eight criminal groups

What does the 'Golden Bullet' mean? Artan Hoxha deciphers the code
x

Lifestyle

You should know all / These are 7 tricks that save your car in these cold days

You should know all / These are 7 tricks that save your car in these cold days

On these cold winter days your car also risks freezing and not starting in the morning as you have to leave quickly for work.

Below we will share useful tricks to make your winter trip more comfortable.

1. Melt the windshield.

It is never comfortable to melt your windshield from the outside in the cold, no matter how low the temperatures are. But there is a way you can do it from the inside. To do this, fill 2 gloves or socks with raw rice. Put them in the microwave for 30 seconds.

While inside the car, grab your sock and slide into the frozen windshield. Make sure you do not stand for more than 10 seconds in one place to avoid the risk of glass cracking. The heat will pass through the glass and the ice will melt. Once you notice that the frost is thawed, turn on the wipers and clean the windows.

2. Keep socks in the wiper compartment.

You should know all / These are 7 tricks that save your car in these cold days

During the winter, wearing socks in the car can save you. You can wear them if you need to push your car when stuck in snow or ice because they can provide you with extra traction and make you easier.

Një nga mënyrat se si mund të përdorni çorapet në makinën tuaj është të ndihmoni fshirëset tuaja. Çorapet do t’i parandalojnë ato nga ngrirja dhe mund ta bëjnë më të lehtë procesin e shkrirjes së akullit në mëngjes. Pasi të dilni nga makina, ngrini thikat e fshirëseve dhe rrëshqisni çorapet mbi skajet.

3. Përdorni krem ??rroje në xhamin tuaj.

You should know all / These are 7 tricks that save your car in these cold days

Pritja që xhamat të  shkrihen sapo të futeni brenda makinës mund të jetë irrituese dhe kërkon shumë kohë. Një truk për të kursyer kohë dhe për të pasur gjithmonë dritare të pastra është përdorimi i kremit për rroje. Lyejini xhamat nga pjesa e brendshme e makinës tuaj me një shtresë të hollë kremi rroje dhe më pas fshijini ato.

4. Përdorni qese plastike për pasqyrat tuaja anësore.

You should know all / These are 7 tricks that save your car in these cold days

Mbajtja e pasqyrave anësore pa ngrica është e lehtë me këtë truk. Thjesht merrni shirita gome dhe qese plastike me madhësi të pasqyrës. Mbështillini pasqyrat tuaja anësore me çanta dhe fiksoni ato me shirita gome. Herën tjetër që ju duhet të shkoni për një makinë, ata do të jenë të pastër dhe të gatshëm për ngarje.

5. Përdorni dezinfektues duarsh.

You should know all / These are 7 tricks that save your car in these cold days

Pasi temperatura të bjerë shumë ulët, ka mundësi që bravat e makinës të ngrijnë dhe kjo do të thotë që çelësi mund të ngecë brenda. Gjithçka që duhet të bëni është të lyeni çelësat me dezinfektues duarsh. Kjo do të shkrijë akullin, duke ju mundësuar të zhbllokoni makinën tuaj.

6. Përdorni llak me vaj gatimi.

You should know all / These are 7 tricks that save your car in these cold days

Dyert dihet se ngecin kur temperatura të bjerë. Dhe të luftosh me ta në mëngjes për t’i hapur nuk është një mënyrë shumë argëtuese për të nisur ditën. Pra, një natë më parë, merrni pak llak gatimi, lyeni skajet e gomës së derës dhe fshijeni tepricën. Kjo do të parandalojë ngrirjen e dyerve.

7. Parkoni makinën tuaj në pozicionin e duhur.

This may not be possible for everyone, but if it is, it will help you a lot. Park your car overlooking the east. This way, when the sun rises, some of the snow will melt and it will be easier to clear and clear the ice in the morning. 

You should know all / These are 7 tricks that save your car in these cold days