BREAKING NEWS

Mblidhet sërish Task Forca, Ministria e Shëndetësisë del me njoftimin zyrtar për 8 rastet e dyshuara me koronavirus në Shqipëri

Mblidhet sërish Task Forca, Ministria e Shëndetësisë del me
x

Lifestyle

Dy mënyrat më të lehta për t’ia gjetur asaj pikën G

Dy mënyrat më të lehta për t’ia gjetur asaj pikën

Sipas hulumtimeve, 55% e meshkujve asnjëherë nuk ia kanë gjetur pikën G partneres – dhe 36% nuk e dinë as çfarë është kjo pikë.

Ndonëse është e vërtetë se për disa njerëz pika G mund të jetë e vështirë të gjendet, prapëseprapë ia vlen të kërkohet.

Orgazmat e fituara nga pika G – ndryshe nga orgazmat klitorale – ndihen përgjatë tërë pjesës së poshtme të trupit.

Prandaj, për një sesion seksi të cilin ajo nuk do ta harrojë asnjëherë, zgjedhni armën dhe vendin e duhur – qoftë nëse vendosni ta bëni me gishta, gjuhë, penis apo edhe me lodër të seksit.

Si të gjendet pika G me gishta
Lehtazi futni dy gishta të lubrifikuar mirë (gishtin tregues dhe atë të mesit) brenda saj. Pastaj bëni përkëdhelëse me dy majat e gishtave të cilët duhet të jenë të thyer nga ju.

Disa centimetra lart, brenda mureve të para vagjinale, është regjioni ku gjendet pika G.

Ekspertët rekomandojnë të filloni me lëvizje ritmike me dy gishta dhe mund ta ndryshoni mënyrën pas disa minutave duke bërë lëvizje rrethore.

Pozita e qenit
Pozita më e mirë për ta stimuluar pikën G është pozita e qenit. Megjithatë, ajo preferohet të qëndrojë mbi bërrylat e saj gjatë kohës që është duke qëndruar në këtë pozitë. Kjo mundëson që ajo ta ngrejë komblikun në atë mënyrë që fundi i penisit tuaj ta stimulojë pikën e saj G kur ju futeni brenda.

Përpiquni të bëni lëvizje rrethore me ijët tuaj në mënyrë që të siguroheni se jeni duke e prekur pikën G dhe zonat tjera erogjene përreth.

Megjithatë, për një sesion sa më të kënaqshëm të seksit, rekomandohet që gjatë tërë kohës të komunikoni dhe ta pyesni se çfarë dhe si i pëlqen më shumë.