BREAKING NEWS

Shteti i tij për tu marrë shembull, mjeku suedez hedh dritë mbi të vërtetat e pandemisë dhe skandalin e numrit të vdekjeve: E kuptuam situatën menjëherë, jam i gatshëm të vë bast se vendet që janë mbyllur ...

Shteti i tij për tu marrë shembull, mjeku suedez hedh dritë mbi
x

Lifestyle

E bleu orën për 20 paund në një dyqan të dorës së dytë, burri merr lajmin që i ndryshoi jetën

E bleu orën për 20 paund në një dyqan të dorës

Një orë Rolex , model që ka mbajtur James Bond është tashmë në shitje për 150.000 paund, pasi u ble fillimisht nga një dyqan i dorës së dytë për 20 paund.

Ora ‘Submariner’ i përket një burri, babai i të cilit nuk ishte para mjaftueshëm për të përballuar një orë të re. Pronari origjinal e bleu modelin në një dyqan të dorës së dytë në 1970.

Tashmë ky model vlen 1500 herë më shumë se sa kur e bleu në fillim. Ora do të shitet në një ankand dhe vlera e saj mund të rritet edhe më.