Lifestyle

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e peshkatarëve/ Krijesa gjigante ishte 34 metra e gjatë, dërgohet në thertore

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e

Një balenë gjigante ka rënë në rrjetën e disa peshkatarë nga Japonia që operojnë në Wada Port në Chibanga.

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e

Balena ishte e gjatë 34 metra e gjatë dhe ata e kanë dërguar në një thertore mishi dhe e kanë ndarë në copa të vogla, për t’i tregëtuar në tregjet e produkteve të peshkut në Japoni.

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e

Gjuetia e balenave mendohet se e ka origjinën 400 vite më parë në kulturën japoneze.

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e

E pazakontë çfarë ka rënë në rrjetën e