BREAKING NEWS

Gjykata Supreme i jep ‘goditjen’ e rëndë George Sorosit, i bllokon fondet me vendim të prerë (Përplasja mes organizatës dhe Kongresit)

Gjykata Supreme i jep ‘goditjen’ e rëndë George Sorosit, i
x

Lifestyle

Edhe kjo nuk ishte dëgjuar, qytetari i bërtet kryeministrit dhe i kërkon të largohet nga prona e tij

Edhe kjo nuk ishte dëgjuar, qytetari i bërtet kryeministrit dhe i

Kryeministri australian, Scott Morrison u ndërpre nga një konference nga pronari i shtëpisë ku po qëndronte, i cili i kërkoi që të largoheshin nga bari i tij, sepse sapo e kishte rregulluar.

Morrison ndodhej në Googong në New South Wales, ku po prezantonte skenën e re për shtëpitë, kur i bërtiti rezidenti, atij dhe gjithë reporterëve.

“A ka mundësi që të gjithë të largoheni nga bari, ju lutem”, -tha pronari i shtëpisë ku po mbahej konferenca përpara.

Kryeministri u përgjigj menjëherë duke thënë: “Patjetër, le të shtyhemi pak më poshtë”.

Kur njëri prej të pranishmëve shprehu habi, pronari i tha: “Epo sa e kam rregulluar”.

Burri i kërkoi ndjesë kryeministrit, i cili duke ngritur gishtin e madh të dorës lart, në shenjën “OK”, i tha: “S’ka problem, pa merak” dhe vazhdoi me fjalimin.