BREAKING NEWS

Gjykata Supreme i jep ‘goditjen’ e rëndë George Sorosit, i bllokon fondet me vendim të prerë (Përplasja mes organizatës dhe Kongresit)

Gjykata Supreme i jep ‘goditjen’ e rëndë George Sorosit, i
x

Lifestyle

Çfarë kuptimi kanë këto 2 vrima në fund të shpinës

Çfarë kuptimi kanë këto 2 vrima në fund të

Disa kanë vrimë në mjekër, të tjerë në faqe, ose në fund të shpinës. A kanë një kuptim këto dy vrima seksi në shpinë? Sipas studimeve kjo lidhet me ndërtimin trupor dhe me strukturën e eshtrave.

Kërdhokullat tona kanë dy maja të kthyera në drejtim të shtyllës kurrizore në drejtimin e brendshëm dhe për shkak të pozicionit të tyre krijohen edhe këto vrima të quajtura “apoloniane”.

Për një kohë të gjatë është konsideruar që vrimat veneriane apo apoloniane trashëgohen gjenetikisht, por tani besohet se me humbje peshe dhe me ushtrime të caktuara mund të shfaqen edhe nëse nuk i keni natyrshëm.

Ushtrimet për muskujt e poshtëm të shpinës, do të bënin edhe shfaqjen e vrimave apoloniane në fund të shpinës.