BREAKING NEWS

Trondit Spartak Ngjela, zbulon çfarë fshihet pas lëvizjeve të Metës dhe fatin e keq që e pret Presidentin: Ende nuk e ka marrë vesh këtë? E arrestojnë në ...(E PLOTË)

Trondit Spartak Ngjela, zbulon çfarë fshihet pas lëvizjeve
x

Lifestyle

Fin dhe elegant, avioni i së ardhmes do t’i bjerë kryq e tërthorë botës pa e ndotur fare

Fin dhe elegant, avioni i së ardhmes do t’i bjerë kryq e

Fin dhe elegant, me dy krahë gjigantë të vendosur ndryshe nga ata që jemi mësuar të hipim, në fund të trupit, ky është avioni supersonik i modeluar për ta përshkuar anembanë planetin pa e ndotur fare.

Modeli i avionit të së ardhmes u realizua nga inxhinieri amerikan Joe Doucet, i cili u frymëzua nga fakti që udhëton shpesh dhe për këtë kupton ndotjen e madhe që i shkaktohet ambientit.

“Her0” parashikon që motorët të vendosen në fund të avionit, ndërsa krahët të shërbejnë për të bërë ngritjen në ajër. Me një aeroplan të tillë Doucet ka parashikuar që udhëtimet e gjata mund të zgjasin pak më shumë se me avionët normalë.