BREAKING NEWS

‘Pacientët nuk ushqehen dhe as higjenizohen’ gazetari plas ‘bombën’ live nga spitali ‘Shefqet Ndroqi’: Ministria po gënjen!

‘Pacientët nuk ushqehen dhe as higjenizohen’ gazetari plas
x

Lifestyle

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të pastër janë hotelet? Gazetarët shokohen nga ajo që gjejnë në krevat dhe mbi objekte të tjera

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

Diçka që na ka mësuar pandemia e koronavirusit është se pastërtia dhe higjiena është tepër thelbësore për të shmangur infektimin. Për shëndetin tonë, për sigurinë e të gjithëve.

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

Vende si hotelet duhet të marrin seriozisht situatën e Covid-19 dhe pastërtinë, duke marrë parasysh që biznesi i tyre dhe jeta e njerëzve varen nga kjo.

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

Një emision televiziv në SHBA bëri një investigim në hotel për të parë nëse ndërrohen çarçafët apo jo. Ata stampuan logot e tyre që mundtë shiheshin vetëm në dritën ultra violet. Por sipas investigimit pastërtia në disa hotele mungonte dhe kur u kthyen çarçafët nuk ishin zëvendësuar apo larë.

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni galerinë e mëposhtme.

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të

(Fotot) Investigimi gjatë pandemisë së Covid-19/ Sa të