BREAKING NEWS

‘Pacientët nuk ushqehen dhe as higjenizohen’ gazetari plas ‘bombën’ live nga spitali ‘Shefqet Ndroqi’: Ministria po gënjen!

‘Pacientët nuk ushqehen dhe as higjenizohen’ gazetari plas
x

Lifestyle

Gjërat e çmendura që nuk dini për masturbimin e femrave

Gjërat e çmendura që nuk dini për masturbimin e femrave

1- Janë më shumë femra që masturbojnë sesa ju mendoni

Sipas një studimi të fundit 92 përqind e femrave masturbojnë rregullisht ndërsa 8 përqind e tyre me shumë mundësi gënjejnë.

2- Femrat masturbojnë shumë më shpesh nga sa ju mendoni

Më shumë se 60 përqind e femrave përfshihen në procesin e vetkënaqësisë rreth 2-3 herë në javë. 10 përqind e tyre masturbojnë çdo ditë.

3- Disa femra janë të fiksuara pas masurbimit

Me fjalë të tjera ato mund të kalojnë në orgazmë edhe vetëm me mendjen e tyre. Ka një lloj talenti edhe kjo!

4- Femrat janë më shumë përdoruese të fjalëve të pista në krahasim me meshkujt

Sipas një studimi në 2002-shin vajzat e reja janë më të hapura të flasin për seksin në krahasim me meshkujt.

5- Masturbimi të ndihmon me dhimbjen menstruale

Ekspertët thonë se ndjesia e të ndjerit mirë të hormoneve që lëshohen gjatë masturbimit mund të ndihmojë në lehtësimin e dhimbjeve mentruale.

6- Femrat shikojnë më shumë pornografi sesa ju mendoni

Në Amerikë sipas një studimi 21 përqind e femrave kanë pranuar se kanë parë pornografi online.

7- Femrat e përdorin atë për të vënë veten në gjumë

Kush mendon se të fjeturi vetëm është diçka jo e këndshme, ja prova se është e kundërta.

8- Pothuajse gjysma e femrave do të zgjidhnin ta bënin vetëm

Sipas tyre masturbimi shijon më shumë sesa seksi. Na falni djema!