BREAKING NEWS

Plas arma në mes të Tiranës, dyshohet edhe për të plagosur

Plas arma në mes të Tiranës, dyshohet edhe për të
x

Lifestyle

Hoteli nën zero, të flesh në të ftohtë të acartë e të përballosh temperatura drithëruese

Në Suedinë veriore, dhjetëra turistë mbërrijnë vizitojnë çdo ditë “Ice Hotel”, hoteli prej akulli, në Jukkasjarvi, i ndërtuar me kolona të ngrira dhe krevatëve të bërë nga akulli i një lumi të afërt. Disa prej vizitorëve preferojnë të kalojnë natën dhe të përballojnë temperaturën -5 gradë celcius.

Për ta ndërtuar hotelin duhej të pritej tetori që të binin temperaturat që hoteli të hapej në dhjetor. Fatmirësisht gjithçka shkoi sipas planit dhe tani ka vizitorë të shumtë.

Në një bardhësi totale, në një qetësi absolute, vizitorët përballojnë çdo temperaturë për të përjetuar këtë ambient mbresëlënës që të relakson nga jeta e zhurmshme e qyteteve.

Hoteli nën zero, të flesh në të ftohtë të

Hoteli nën zero, të flesh në të ftohtë të

Hoteli nën zero, të flesh në të ftohtë të