BREAKING NEWS

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit në 2015 kur Bill Gates paralajmëroi rrezikun nga virusi

Obama, Melinda Gates dhe Fauci mbikqyrësit e laboratorit të Wuhanit
x

Lifestyle

Ideja gjeniale për të shmangur kontaktin për të evituar infektimin, ja se si funksionojnë ashensorët në epokën Covid