BREAKING NEWS

Kandidate për BKH, përballet me vettingun zv.drejtoresha e Policisë së Shtetit, kjo është pasuria që ajo ka deklaruar

Kandidate për BKH, përballet me vettingun zv.drejtoresha e
x

Lifestyle

Jeni të destinuar për këtë gjë! Nëse keni një nishan në këto 7 vende, atëherë ja çfarë do ndodhë me ju shumë shpejt

Jeni të destinuar për këtë gjë! Nëse keni një

Nishanët janë diçka shumë e zakonshme. Pothuajse të gjithë ne kemi nga një të tillë. Me siguri nuk e keni ditur se vendi ku ato ndodhen kanë një kuptim të vecantë. Ja disa nga kuptimet që ka pozicionimi i nishaneve:

Nishan në buzë

Nishani në pjesën e sipërme të buzëve nënkupton së këta njerëz janë shumë të popullarizuar në mesin e miqve të tyre dhe posedojnë aftësi të shkëlqyera ndërpersonale. Ata kryesisht shqetësohen për ushqimin dhe rrobat.

Nishan në këmbë

Nishani në këmbë do të thotë që ju gëzoheni teksa udhëtoni dhe përpiqeni të provoni kuzhina të reja. Këta njerëz janë shumë të njohur në vendin e punës dhe mund të jenë liderë të shkëlqyeshëm të ekipit të tyre.

Nishan në sipërfaqen e dorës

Kjo tregon se ju kurrë nuk do të keni probleme financiare. Këta njerëz janë mirë me ekonominë dhe janë gjithashtu liderë të shkëlqyeshëm.

Nishan në mollëza

Kjo tregon një pozicion shumë të fuqishëm në punë, si dhe rritje të pasurisë.

Nishan midis syrit dhe vetullës

Ju përshtateni me lehtësi. Jeni të shkëlqyeshëm me njerëzit e tjerë dhe gjithashtu mund të jeni një udhëheqës i madh.

Nishan mes vetullave

Kjo zonë e nishaneve lidhet me avancimin dhe zhvillimin e karrierës. Ju me siguri do të merrni një promovim!

Nishan në pjesët intime

Ky pozicion i nishanit nënkupton mundësi të reja për të udhëtuar. Jeni njerëz të biznesit dhe kënaqësisë në këtë jetë!