Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Fillon procesi gjyqësor ndaj Izet Haxhisë, nisin telashet për Sali Berishën, Prokuroria kërkon thirrjen e dëshmitarëve përfshirë ish-kryeministrin, Ylli Rakipin...

Fillon procesi gjyqësor ndaj Izet Haxhisë, nisin telashet për
x

Lifestyle

Kaq kushton prerja e flokëve nëpër botë: Zurichi dhe Oslo do t’ju habisin

Kaq kushton prerja e flokëve nëpër botë: Zurichi dhe Oslo do
Prerja e flokëve në Kosovë është e lirë krahasuar me vende të tjera të Europës, ku në Zurich të Zvicrës për një shërbim të tillë duhet të paguani rreth 62 dollarë.
 
Nëse keni bërë plan që të preni flokët në Zurich, nuk është vendi që duhet ta bënë këtë, pasi që atje kushton shumë një qethje. Një analizë e bërë për shtetet në të cilat kushton më së shumti dhe më së paku prerja e flokëve, Zurich qëndron e para me një çmim prej 62 dollarësh.
 
Ndërsa në mesin e shteteve që kanë çmim të lartë për prerjen e flokëve qëndron edhe Oslo, Norvegji 48.10 dollarë, Kopenhag, Danimarkë 45.10 dollarë, Tokyo 35.20 dollarë dhe Stockholm 34.40 dollarë.
 
Por, nëse prerja e flokëve në këto vende nuk është ide e mirë, të jesh berber mbase do të jetë shumë fitimprurëse.
 
Më poshtë, e keni listën n të cilin e ka publikuar ‘BusinessInsider’, vitin e kaluar, ku janë të vendosur çmimet e qethjes në të gjitha vendet e botës. Radhitja është bërë nga më e shtrenjta e deri më e lira.