BREAKING NEWS

E rëndë! Vetëvritet i burgosuri te 313-a, dalin dyshimet e para (Emri)

E rëndë! Vetëvritet i burgosuri te 313-a, dalin dyshimet e para
x

Lifestyle

Kështu do të dukeshit perfekt sipas shkencës! Studimi që u rrëzon të gjitha pretendimet meshkujve

Kështu do të dukeshit perfekt sipas shkencës! Studimi që u

Gazeta e Mjekësisë Seksuale botoi një studim të ri që i jepte përgjigje një pyetjeje disi të pazakontë: Si duhet të duket një penis që të konsiderohet i pashëm?

Studiuesit zviceranë që kryen hulumtimin morën në pyetje gra të moshës 16-45 vjeç për të renditur tiparet që e bëjnë një penis të “bukur”

Nga tetë karakteristikat, diametri dhe gjatësia renditen si cilësia e katërt dhe e gjashtë dhe më rëndësi për femrat duket se ka lëkura, qimet publike dhe pamja e përgjithshme, proporcionaliteti.

Mund t'ju interesojë gjithashtu: Sipas studimit disa vjeçar këto janë tre pozicionet më të rrezikshme të seksit, meshkujt mund të pësojnë frakturë të organit gjenital

Tiparet e tjera që renditen në fund të listës janë: forma e kokës (Nr. 5), pamja e skrotumit (Nr. 7), dhe së fundmi, pozicioni dhe forma e hapjes së uretrës. Ndonëse ideja e së bukurës është relative dhe penisi i përsosur nuk ekziston ashtu si nuk ka gjosk apo vaginë të përsosur, ky studim është bërë për të zbuluar tiparet që ndikojnë ne "bukurinë" e organit gjenital.