Lajme të tjera
BREAKING NEWS

Ulet numri i të infektuarve me Covid-19 në Shqipëri , ja çfarë ka ndodhur në 24 orët e fundit

Ulet numri i të infektuarve me Covid-19 në Shqipëri , ja
x

Lifestyle

“Këto janë datat më të rëndësishme të muajit”, astrologia Meri Gjini bën parashikimin për shtatorin dhe zbulon shenjat më me fat

“Këto janë datat më të rëndësishme të

Astrologia Meri Gjini bën të ditur se nga data 10 shtator është një periudhë shumë e rëndësishme për të gjitha shenjat, pasi fillon pjesa më e rëndësishme e këtij viti, për tu plotësuar profesionalisht dhe personalisht, kjo periudhë do të zgjasë deri më 24 Nëntor.

Ndërsa duhet të tregoni të kujdesshëm edhe me datën 17 shtator sepse kjo datë do t’ju jap mundësi për analiza më të kthjellëta, e do t’ju çlirojë nga ankthet dhe streset e kësaj periudhe, tha Meri Gjini në emisioni ‘Rreze Dielli’

Parashikimi i  shenjave për muajin shtator:

Dashi

Puna është kryefjala, është e pamundur të mos kenë zhvillime mbi çështjet profesionale, pavarësisht stresit dhe ankthit që mund të kenë të mbartura por edhe 10 ditëshi i parë i shtatorit. Përmirësimin e ndjeshëm të punës, idetë inovatore dhe përshtatshmërinë do ta kenë dhe shijojnë në maksimum. Kujdes datën 22, sepse raportet shumë afër tyre duhet të mbrohen dhe të tolerohen, nëse e anashkalojnë këtë shtatori do të ketë shije jashtëzakonisht shumë produktive.

Demi-

10 ditëshi I parë I demave e ka të domosdoshëm përimirësimin, përshtatshmërinë e pjesëes profesionale të tyre, organizmin strategjinë e kanë në lëkurë. Pozicionimi që duhet të marrin është mbrojtës është si në pritje të marrin çfarë u vinë nnë vesh në të përditshmen e tyre. Pra, jo pozicion sulmi marsi në të kundërt nuk na ndihmon shumë për sulm në fakt apo për iniciativa. Në fund të shtatorit disa harxhime për shtëpinë.

Binjakët

 Disfori shumë të vogël në raportet personale në atë 10-ditëshin e fundit nga data 22 deri në datën 28-29 shtator por jam e sigurtë që duke qenë se dinë ta luajnë fjalën dhe dinë të flasin dhe shumë ëmbël jam e sigurtë që do ta kujtojnë dhe do të flasin shumë ëmbël tek parneti apo partnerja e tyre

Gaforrja- Shtatori dhe përtej shtatorit deri nga data 24 nënëtorit do të kenë përmirësim të ndjeshëm të cështjeve profesionale të tyre dhe them përmirësim sepse nuk është cështja e xhepave në rastin konkret por është mënyra dhe ndjenja që kanë në raport me punën, mënyrën se si funksiojnë por edhe në cfarëdo lloj pune apo biznesi apo profesion I lirë, të ndikuar apo të ndihmuar nga të tjerë këtë përmirësimin do ta kënë sidomos në datën 17…

Luani

 Kanë Venusin me vete, me hyrje shume pozitive në fakt dhe do ta ndjenë ose shijojnë jo vetëm në raport me veten por edhe me atë cka duan dhe ca bëjnë por edhe në produktivitetin e vet, në mënyrën se si do ta organizojnë axhendën e tyre,  në mënyrën se si do të funksiojnë gjatë gjithë pjesës së parë të shtatorit.  të paktën deri më datë 17. Ky mars në të kundërt në fakt, e bejnë që të ndjej pak disforinë e punës, por jam e sigurtë që me momentin që kalon bashkimi Satun-Pluton me pjesën e punës, për përmirësime të ndjeshme apo për hapa të rëndëisshme apo për tu ndjerë më fat me njerëzit që I rrethon në ambientet e tyre familjare. Afatshkurtër të mos e teprojnë me reagimet emocionale të tyre rreth datës 22-23 sepse do të humbasin ekuilibrat në raportet personale.

Virgjëresha

Organizimi dhe përshtatshmëria me pjesën e punës pavarësisht se është mendimi dhe diskutimi këtë muaj ndërsa hapat konkret do ti bëjë gjatë muajit tetor por jam e sigurtë që ajo që duhet të shënojnë dhe të mbajnë mend janë idetë që duhet të kenë apo që do të lindin në diskutim e sipër me bashkëpuntorët e tyre.

Peshorja

Më këtë mërkurë do të kënë rolin e menaxherit, diplomatit ose ekuilibrit dhe do ta shijojnë si rol në fakt. Ndërkohë do të duhet të shfrytëzojnë momentin edhe për bashkëveprime pra nëse nuk munden që të marrin vet iniciativa të drejtpërdrejta afatshkurtër të bashkëveprojnë me kë kanë përballë dhe që u puqet dhe puna dhe mënyra si funksiojnë me qëllim që të  përmirësohen apo të sigurohen edhe nga pjesa e profesionit.

Akrepi

Duhet të jënë më diskret dhe të ruajnë gjërat e veta deri nesër, nga dita e nesërme do të jetë puna prioritet që në një formë apo në një tjetër cfarë planesh kanë nga fundi I gushtit do të marrin drejtimin apo do të hidhet hapi parë apo shenja e parë.

Shigjetari

Më disforiku për të gjetur unë fjalët e duhura për ta shprehur unë sepse nga njëra anë kanë një pauz, në problematikat që kanë pasur të mbartura nga pjesa e fundit e 2019 në fakt, dhe 10 ditëshi parë duket se ka bërë një ngrirje gjë që duket që po ti grricësh pak do të dali në krye problemet e raportit në çift ndërkohë mbas datës 22 vështirë se do ti mbajnë dhe do ti nxjerrin në pah përsëri. Por duhet të ishte shumë mirë nga dita e nesërme pavarësisht se si ndihen të ulen ti diskutojnë dhe ti mbyllin sesa ti mbajnë kështu duke krijuar barqe në raportet personale.

 Bricjapi

Do të kenë benefite në fund të muajit, rezymeja e muajit shtator do të jetë e mirë në lidhje me punën. Kjo do të vijë nëpërmjet kontakteve shumë të rëndësishme me njerëz të rëndëishme apo me njerëz që kanë mbi veten, apo të pushtetshëm që kanë fuqi të orientojnë të bashkëvperojnë në zhvillimet e tyre profesionale.

Ujori

Një ndjesi konkurrence apo rivaliteti që do ti karakterizojë në 10-ditëshin e fundit të shtatorit. Kështu që Ujorët e lindur në 10-ditëshin e fundit do të ndjenjë një konkurencë dhe kjo do t’I bëjë që të harxhojnë më shumë sec duhet energji.

Peshqit

Duhet të menaxhojnë emocionet e tyre. Të shpërqëndrohen pak nga ekonomia, të gjejnë një formë për të ekuilibruar veten me qëllim që të jenë sa më racional, të fituarit e peshqëve do të jenë ata që do të bëjnë zgjidhje shumë racionale. është periudha që peshqit duhet të guxojnë, për të marrë më të mirën për profesionin tuaj.