BREAKING NEWS

'Testi i uthullës', mësoi si funksionon taktika që aplikon ushtria amerikane për të zbular personat e infektuar nga COVID-19

'Testi i uthullës', mësoi si funksionon taktika që
x

Lifestyle

Komuna nxjerr planin e masave për t’u respektuar nga njerëzit, për të evituar përhapjen e virusit, por bën gafën që tashmë është përhapur ngado në internet

Një provincë italiane ka publikuar në faqen në “Facebook” normat që duhet të respektojnë njerëzit, për të frenuar përhapjen e koronavirusit, por dhe disa rregulla që duhen zbatuar nga qytetarët për lëvizjet.

Në njoftimin e nxjerrë nga komuna sarde e Mamoiada, në provincën e Nuoros, nuk mund mos të bjerë në sy një frazë e shkruar në lidhje me qentë.

“Mund të nxirret qeni shëtitje dhe për të kryer nevojat e tij personale”, shkruhej në rregullore, duke shtuar frazën “qeni duhet të jetë i gjallë”, që nxiti ilaritet dhe që u shoqërua me shumë komente e “meme”.

Komuna nxjerr planin e masave për t’u respektuar nga njerëzit,