BREAKING NEWS

Përballja me Covid-19, ministrja Manastirliu jep lajmin entuziast nga Vlora

Përballja me Covid-19, ministrja Manastirliu jep lajmin entuziast nga Vlora
x

Lifestyle

Koronavirusi, edhe birra është prekur nga epidemia dhe nuk janë “meme” interneti

Koronavirusi, edhe birra është prekur nga epidemia dhe nuk janë

Deri në kufijtë e shakasë, është gjithçka në rregull. Por, kur bien titujt në Bursë, çështja bëhet serioze.

Koronavirusi po i krijon jo pak probleme “Corona”-s, birra e famshme meksikane, që fatkeqësisht i bëhet lidhja me epideminë që po bën namin në botë.

Në internet kanë dalë kohët e fundit “meme”, me shishe birre me maska, ose ku kërkohen “Corona birra virus”, apo “birra Coronavirus”. Tani, sipas “YouGov”, birra është në minimumin e pëlqimit në dy vitet e fundit. Tabloja kompletohet dhe me rezultatet në Bursë, siguruar nga “Constellation Brands Inc”, prodhuese e “Corona”, që siç shkruan “Time.com”, ka parë një javë të zezë e komplekse.