BREAKING NEWS

Trump mbyll përgjithmonë marrëdhëniet me OBSH, mbështeti Kinën dhe u angazhua kundër presidentit amerikan

Trump mbyll përgjithmonë marrëdhëniet me OBSH,
x

Lifestyle

Krijohet maska që të mbron edhe ndërsa ha, zbulohet shpikja e rrallë e vlefshme në kohë pandemie

Krijohet maska që të mbron edhe ndërsa ha, zbulohet shpikja e

Një shpikës izraelit ka zhvilluar një maskë elektronike kundër koronavirusit, që i mundëson të gjithë atyre që e mbajnë të hanë ushqim pa pasur nevojë ta heqin nga fytyra.

Personat që e mbajnë mund të shkojnë në restorante pa rrezikuar të tjerët pranë, sepse goja dhe hunda e klientit në vazhdimësi është e mbuluar.

Ajo funksionon në ngjashmëri me frenat e dorës së biçikletës, ku duhet shtypur një pjesë e cila hap maskën në pjesën sipër gojës, nga ku mund të futet ushqimi pa pasur nevojë të hapet pjesa tjetër.