BREAKING NEWS

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen detajet ku do të jetë selia

“FBI”-ja shqiptare nis punën më 1 shtator, zbardhen
x

Lifestyle

Kujdes nëse gjeni diçka të tillë te dera kryesore, lajmëroni menjëherë policinë

Kujdes nëse gjeni diçka të tillë te dera kryesore,

Hajdutët zgjedhin mënyra nga më të çuditshmet për të grabitur banesa private apo apartamente.

Zakonisht monitorojnë lëvizjet e personave, kryesisht gjatë kohës së pushimeve.

Autoritetet policore në shumë vende të botës apelojnë për kujdes në një detaj vërtet interesant.

Nëse në derën kryesore të banesës gjeni një send të cilin nuk e keni lënë ju, atëherë duhet të shqetësoheni dhe të lajmëroni policinë.

Mund të jetë një truk i hajdutëve për të zbuluar nëse ju jeni apo jo në shtëpi. Hajdutët i vendosin këto sende dhe kthehen pas disa ditësh për të parë nëse vazhdojnë të jenë aty apo janë lëvizur.

Nëse nuk është lëvizur nga dera, do të thotë që brenda në shtëpi nuk ka asnjë njeri dhe mund të hyjnë të vjedhin.