BREAKING NEWS

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk tërhiqet nga asnjë kusht dhe qeveria teknike

Asnjë marrëveshje për Zgjedhoren, PD akuzon PS por nuk
x

Lifestyle

Ky është njeriu real prej të cilit u bë figura e personazhit të filmit shumë të preferuar vizatimor “Shrek”(Sëmundja e rrallë që shkaktonte rritjen e kockave në disa forma të pazakonta)

Ky është njeriu real prej të cilit u bë figura e personazhit

Personazhi më i njohur i filmave vizatimorë dhe fitues i disa çmimeve, është frymëzuar nga një person i vërtetë.

Ai quhet Maurice Tillet dhe kur ishte rreth të njëzetave, iu zhvillua një sëmundje e rrallë që shkaktonte rritjen e kockave në disa forma të pazakonta.

Ndjenja e refuzmit nga qyteti i tij i lindjes në Francë, e bëri Maurice të zhvendosej në SHBA dhe atje u bë një mundës i famshëm profesionist.