BREAKING NEWS

Infektohet me COVID-19 mjeku kirurg në Berat, në gjendje të rëndë niset me urgjencë drejt Infektivit

Infektohet me COVID-19 mjeku kirurg në Berat, në gjendje të
x

Lifestyle

Ky është pronari që të gjithë do e donin! Ua kishte futur në zarfe të kuq, do mbeteni pa fjalë çfarë bëri për punonjësit e tij për festa e fundvitit!

Ky është pronari që të gjithë do e donin! Ua kishte

Eduard St. John është pronari i një firme për pasuritë e paluajtshme me qendër në Baltimore. Teksa festa e fundit janë duke u afruar, ai ka vendosur t’i surprizojë punënjosit e tij.

Punëtorëve të tij, ai u ka dhënë një shpërblim prej 10 milionë dollarë. Në firmën e tij punojnë 198 persona dhe të gjithë ata janë habitur nga gjesti bujar i pronarit të tyre.

E ditur bëhet se Eduard St. John ua dorëzoi në një zarf të kuq shpërblimin punënjësve të tij. 

Ai ka thënë:

“Për të festuar arritjen e qëllimit tonë, ne donim t’i shpërblenim punonjësit tanë në një mënyrë të veçantë që do të ndikonte në jetën e tyre. U jam mirënjohës secilit prej punonjësve tanë, për punën dhe përkushtimin e tyre të palodhur. Nuk mund të mendoja një mënyrë më të mirë për ta treguar atë.”