BREAKING NEWS

Ministria e Shëndetësisë publikon shifrat, ja sa raste të reja me koronavirus janë shënuar 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë publikon shifrat, ja sa raste të
x

Lifestyle

Ky pozicion seksi është i rrezikshëm! Mos e provoni!

Ky pozicion seksi është i rrezikshëm! Mos e provoni!

Po. Mund të thyeni penisin gjatë seksit dhe disa pozicione janë të rrezikshme. Ky është përfundimi i një studimi të publikuar në revistën “International Journal of Impotence Research”. Për këtë studim, hulumtuesit kanë përfshirë 90 persona të moshave nga 18 deri në 66 vjeç të cilët kishin thyer penisin e tyre.

Hulumtuesit zbuluan se 77% e tyre kishin pasur traumat gjatë marrëdhënieve seksuale. Por, cili është pozicioni më i rrezikshëm i seksit?

41% e meshkujve kanë rrëfyer se kanë thyer penisin gjatë pozicionit “të qenit” (doggy style). Në vend të dytë ishte pozicioni i misionarit dhe në vend të tretë gruaja sipër.

Frakturat e penisit ndodhin gjatë ereksionit ndaj duhet të keni kujdes! Nëse ju ndodh diçka e tillë duhet të shkoni urgjentisht në spital pasi duhet t’i nënshtroheni një ndërhyrjeje kirurgjikale.