BREAKING NEWS

‘S’do lemë gur pa luajtur’, kryeministri Rama niset drejt SHBA dhe jep lajmin e madh për qytetarët

‘S’do lemë gur pa luajtur’, kryeministri Rama niset drejt
x

Lifestyle

Mashtruesit më të mëdhenj kanë lindur në këtë shenjë të horoskopit

Mashtruesit më të mëdhenj kanë lindur në këtë

Janë dinakë e tinëzarë dhe do t’ju bindin se ata në fakt i keni shoqërinë më të mirë.

E dinë saktësisht si t’ju përfitojnë. Në fillim do t’ua bëjnë qejfin maksimalisht, por pas një kohe, kur e kuptojnë se “ju kanë” dhe se më nuk janë të detyruar të përpiqen, fillojnë të tregojnë fytyrën e tyre të vërtetë.

Rëndom luajnë lojën ngrohtë-ftohtë: sa janë plot dashuri, sa krejt të painteresuar.

Kur mërziten së luajturi me ju, do t’ju shfrytëzojnë – materialisht apo emocionalisht, dhe të zhduken pa gjurmë

Fjala është për Ujorët