BREAKING NEWS

Do ti bashkohet PS pas distancimit nga PD-ja? Mjeku Halim Kosova reagon për herë të parë

Do ti bashkohet PS pas distancimit nga PD-ja? Mjeku Halim Kosova reagon për
x

Lifestyle

Mënyra natyrale që do t’ju ndihmojnë të zgjasni 3 herë më shumë performancën në shtrat

Mënyra natyrale që do t’ju ndihmojnë të zgjasni 3

Një jetë e shëndetshme seksuale mund të rrisë besimin, të zvogëlojë stresin dhe t’ju ndihmojë të flini më mirë gjatë natës. Por, problemet me qëndrueshmërinë ose çështjet e tjera të performancës seksuale mund të jenë stresuese dhe të turpshme.

Zgjidhjet natyrore mund mos të paraqesin të njëjtat rreziqe ose ndërveprimet me ilaçet dhe disa prej tyre mund të përmirësojnë shëndetin e përgjithshëm.

Pirja e duhanit mund të jetë një ndër shkaqet për mospasjen e një performance të mirë seksuale, përpos faktit që dëmton shëndetin dhe shkakton frymë të pakëndshme. Pirja e duhanit mund të dëmtojë qarkullimin, të rrisë rrezikun e vuajtjes nga mosfunksionimi erektil dhe të ulni numrin dhe qëndrueshmërinë e spermës.

Të qenit mbipeshë dhe mos ushtrimi mund të ndikojë në performancën seksuale, kështu që merruni me aktivitete sportive. Duke rregulluar shëndetin kardiovaskular, mund të ndërtoni edhe qëndrueshmëri në shtrat.

Mungesa e zinkut mund të çojë në mosfunksionim seksual dhe ulje të niveleve të testosteronit. Por as shumë zink nuk bën mire. Ushqime me nivele normale të zinkut janë: Gocat e detit, mishi dhe drithërat që konsumohen për mëngjes.